ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: έκτακτη πρόβα για τον ελληνικό τελικό λόγω προβλημάτων!

Ξανά σε λίγο στη σκηνή οι υποψήφιοι, παρά το ότι η τζενεράλε ήταν χθες

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: έκτακτη πρόβα για τον ελληνικό τελικό λόγω προβλημάτων!

​Εσπευσμένα για… πρόβα θα πάνε σε λίγες ώρες στο «Έναστρον» οι υποψήφιοι της Eurovision, καθώς στην πρόβα τζενεράλε, το βράδυ της Τρίτης, υπήρξαν αρκετά τεχνικά προβλήματα!

Λίγες ώρες πριν ανάψουν τα φώτα για τον ελληνικό τελικό (στις 21:00), Θωμαή Απέργη, Μαρία Έλενα Κυριάκου, Barrice, C:Real και Shaya θα ανέβουν ξανά στη σκηνή ώστε το αποτέλεσμα να είναι άψογο και άρτιο.

Καλά πληροφορημένες πηγές του star.gr, που ήταν παρούσες στην πρόβα τζενεράλε, επεσήμαναν πως όλοι οι υποψήφιοι αντιμετώπισαν προβλήματα με τον ήχο! Ενδεικτικά, μας ανέφεραν ότι ο Barrice δεν άκουγε την μουσική αλλά το… playback του τραγουδιού του, Θωμαή Απέργη, C:Real και Μαρία Έλενα Κυριάκου δεν άκουγαν καλά την μουσική ώστε να ερμηνεύσουν το τραγούδι τους, ενώ η Shaya έβγαλε κάποια σ��ιγμή το ακουστικό της!

Τόσο οι υποψήφιοι, όσο και oι ομάδες τους, ζήτησαν να γίνει νέα πρόβα σήμερα, αίτημα που έγινε δεκτό από τους διοργανωτές. Η πρόβα λίγο πριν τον τελικό θα αρχίσει στις 17:00 και οι τραγουδιστές θα έχουν στη διάθεσή τους 18 λεπτά ο καθένας, αντί για 15 που είχαν στις προηγούμενες πρόβες.

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top