«The Big Bang Theory»: Τι θα δούμε στο σημερινό τριπλό επεισόδιο!

Συντονιστείτε στις 18:50 στο Star

«The Big Bang Theory»: Τι θα δούμε στο σημερινό τριπλό επεισόδιο!

​Σήμερα στις 18:50 συντονιστείτε στο Star, γιατί έρχεται το νέο, τριπλό επεισόδιο της καθημερινής σειράς «The Big Bang Theory».

23 (1) (620x458).jpg

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ:

Όλα φαίνεται να πηγαίνουν στραβά για τον Χάουαρντ, καθώς η NASA τον ειδοποιεί πως η πολυαναμενόμενη αποστολή του στο διάστημα επαναπρογραμματίζεται για μια μελλοντική ημερομηνία. Το πρόβλημα είναι πως η νέα ημερομηνία εκτόξευσης συμπίπτει με την ημέρα του γάμου του.

Εν τω μεταξύ, η σχέση της Πένι και του Λέοναρντ συναντά καινούρια εμπόδια, μετά από ένα σχόλιο του Λέοναρντ στην κρεβατοκάμαρα.

23 (2) (620x473).jpg
Η παρέα αφιερώνει όλη της την ενέργεια για να οργανώσει την τέλεια γαμήλια τελετή για τον Χάουαρντ και την Μπερναντέτ και μάλιστα πριν την αποστολή του στο διάστημα.

24 (1) (620x413).jpg
Λένε πως από την γυναικά σου και τη μητέρα σου δεν «γλυτώνεις» οπουδήποτε και να βρίσκεσαι. Ο Χάουαρντ θα το βιώσει αυτό από πρώτο χέρι καθώς μπλέκεται σε λογομαχία με τις δύο ενώ βρίσκεται… στο διάστημα!

24 (2) (620x413).jpg
Εν τω μεταξύ ο Σέλντον, αναγκασμένος από το συμφωνητικό σχέσεως, πρέπει να βγει με την Έιμι για να γιορτάσουν την επέτειο των δύο χρόνων, ενώ ο Λέοναρντ αισθάνεται πως πρέπει να ξεκαθαρίσει το μέλλον της σχέσης του με την Πένι. Παράλληλα, ο Ραζ αισθάνεται πολύ μόνος καθώς είναι ο μόνος από την παρέα χωρίς κοπέλα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top