Δούκισσα Νομικού-Δημήτρης Θεοδωρίδης: Πέρασαν μαζί την Πρωτοχρονιά στο Λας Βέγκας!

Οι φωτογραφίες τους πρόδωσαν

Δούκισσα Νομικού-Δημήτρης Θεοδωρίδης: Πέρασαν μαζί την Πρωτοχρονιά στο Λας Βέγκας!

​Την πιο ερωτική Πρωτοχρονιά της ζωής της έκανε η Δούκισσα Νομικού, η οποία είχε πάει στο Λας Βέγκας, όπως σας έχουμε ξαναγράψει… Όμως η όμορφη παρουσιάστρια δεν ήταν μόνη.

Το νέο έτος, το υποδέχτηκε μαζί με το νέο της αγαπημένο, Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Αν και το ζευγάρι δεν είχε πολλές μέρες στην διάθεσή του, μιας και η παρουσιάστρια έπρεπε να επιστρέψει για το Κυριακάτικο Live του Dancing with the stars, πέρασε υπέροχα.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς απόλαυσαν το σόου των πυροτεχνημάτων από το roof garden που βρίσκεται στον 23ο όροφο του ξενοδοχείου όπου έμεναν, ενώ δεν παρέλειψαν να δοκιμάσουν την τύχη τους και στα τυχερά παιχνίδια!

Τους «πρόδωσαν» τα social media

Μπορεί να ήθελε το ζευγάρι να μείνει κρυφό το ταξίδι του, όμως τους «πρόδωσαν» τα social media… Δούκισσα και Δημήτρης δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τον ενθουσιασμό τους και πρώτος εκείνος ανέβασε μια φωτογραφία του στο facebook κάνοντας «check in» μέσα από την σουίτα του πολυτελέστατου ξενοδοχείου, όπου έμενε μαζί με την αγαπημένη του.

Μια ημέρα μετά η Δούκισσα έβαλε την φωτογραφία με το κέρινο ομοίωμα του Έλβις Πρίσλεϊ μέσα σε ένα αυτοκίνητο εποχής στο Λας Βέγκας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top