Tο παραδέχεται ο Πουνέντης: «το “Αυτά Είναι” κακό αντίγραφο του “Δέστε Τους”»

Τι λέει για φημολογούμενο «κόψιμο» της εκπομπής;

Tο παραδέχεται ο Πουνέντης: «το “Αυτά Είναι” κακό αντίγραφο του “Δέστε Τους”»

Τις ομοιότητες του «Αυτά Είναι» με το «Δέστε Τους», που βλέπει ο κόσμος όλος, παραδέχθηκε ο Μάκης Πουνέντης, ενώ μίλησε για τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης και τις φήμες που θέλουν την εκπομπή να «κόβεται» πρόωρα!

«Αρχικά, όντως, το “Αυτά Είναι” ήταν ένα κακό αντίγραφο του “Δέστε τους”. Στην πορεία ,όμως, η εκπομπή έκανε στροφή 180 μοιρών και έχει διαφοροποιηθεί πάρα πολύ. Για παράδειγμα το fashion κομμάτι και τα παιχνίδια έχουν πλέον περιοριστεί απίστευτα και έχουμε προτάξει άλλα πράγματα. Για παράδειγμα πλέον έχουμε περισσότερο σχολιασμό και σάτιρα που θεωρώ πως μας πάνε πολύ», αναφέρει ο παρουσιαστής.

Σε ερώτηση για τις χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης, ο Μάκης Πουνέντης υποστηρίζει ότι το κανάλι δεν έχει ως μοναδικό και κύριο γνώμονά του τα ποσοστά, ενώ στις φήμες που θέλουν την εκπομπή να «κόβεται» πριν το τέλος της σεζόν απαντά: «δεν έχει τεθεί ούτε κάποιο συγκεκριμένο deadline, ούτε πιστεύω πως έχουμε κερδίσει κάποια συγκεκριμένη τηλεοπτική περίοδο χάριτος. Αυτά ακούγονται από την πρώτη εβδομάδα της φετινής σεζόν και αισίως φτάσαμε Γενάρη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top