Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός: «φοβόμουν να κάνω μπάνιο για να μην πνιγώ στην μπανιέρα»

«Μου μιλούσαν και κοιτούσα το ταβάνι», αναφέρει

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός: «φοβόμουν να κάνω μπάνιο για να μην πνιγώ στην μπανιέρα»

​Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν έφυγε από τη ζωή ο επί 35 χρόνια σύντροφός της, Μάριος Πλωρίτης, μίλησε η Κάτια Δανδουλάκη, που δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι απευθύνθηκε σε ειδικό και πήρε φάρμακα!

«Τα τελευταία εφτά χρόνια δούλευα για να μη σκέφτομαι και έφτασα να φλερτάρω με την κατάθλιψη. Δεν ήθελα να βγω έξω. Δεν ήθελα να βλέπω κόσμο. Απέκτησα διάφορες φοβίες που δεν της είχα παλιά. Φοβόμουν ακόμη και να μπω στην μπανιέρα. Πίστευα πως θα πνιγώ.Έρχονταν φίλοι να με δούνε και εγώ δε μίλαγα. Κοιτούσα το ταβάνι», λέει η πρωταγωνίστρια της σειράς «Όρκος Σιωπής» του Star, ενώ παραδέχεται πως φοβόταν να πάει ακόμα και μέχρι το περίπτερο! «Φοβόμουν πως θα γλιστρήσω και θα πέσω κάτω», λέει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, προκειμένου να βρει λύση, η Κάτια επισκέφθηκε ειδικό, ενώ χρειάστηκε να πάρει και φάρμακα. «Απευθύνθηκα σε ειδικό και μου είπε πως είναι αποτέλεσμα της μεγάλης μου λύπης, σε συνδυασμό με την οικονομική ανασφάλεια», αναφέρει και καταλήγει: «παρόλο που ήμουν πολύ κατά των φαρμάκων, γιατί θεωρώ ότι προκαλούν εθισμό, ακολούθησα μία συγκεκριμένη αγωγή την οποία και πια έχω σταματήσει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top