Η Μάρα Ζαχαρέα επιστρέφει στο Κεντρικό Δελτίο του Star από 8 Σεπτεμβρίου!

Κεντρικός σχολιαστής ο Νίκος Χατζηνικολάου

Η Μάρα Ζαχαρέα επιστρέφει στο Κεντρικό Δελτίο του Star από 8 Σεπτεμβρίου!

​Η Μάρα Ζαχαρέα επιστρέφει στην παρουσίαση και ο Νίκος Χατζηνικολάου στον σχολιασμό του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του Star, από τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου.

Σε ένα δελτίο ειδήσεων, με εκπλήξεις και νέα γραφιστική προσέγγιση, οι δυο καταξιωμένοι δημοσιογράφοι, θα παρουσιάζουν και θα αναλύουν όλες τις εξελίξεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, καθημερινά στις 19:45.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ (800x533).jpg

Στο δυναμικό του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων παραμένουν η έγκυρη πολιτική συντάκτρια Κάτια Μακρή και ο έμπειρος δημοσιογράφος - ερευνητής, Τάσος Τέλλογλου.

Στόχος του ενημερωτικού τομέα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν είναι να συνεχιστεί η δυναμική, ανοδική πορεία του δελτίου, που κέρδισε την εμπιστοσ��νη των τηλεθεατών την προηγούμενη χρονιά, δικαίωσε την επιλογή του Star και του χάρισε τη θέση, που δικαιωματικά του ανήκει στο τηλεοπτικό τοπίο.

Το Κεντρικό Δελτίο του Σαββατοκύριακου, στις 19:45, θα παρουσιάζει ο Παναγιώτης Στάθης, ενώ το Απογευματινό Δελτίο Ειδήσεων (17:30-17:40), Δευτέρα – Παρασκευή, θα παρουσιάζει η Ελένη Τσαγκά και, όπως πάντα, θα περιέχει και το Δελτίο Ειδήσεων στη Νοηματική Γλώσσα, το οποίο θα παρουσιάζει ο Κώστας Χριστουδουλάκος.

Διευθυντής ειδήσεων: Κωστής Τσιακανίκας

Διευθυντής σύνταξης: Ανδρέας Ανδρεούλης

Αναπληρώτρια διευθύντρια σύνταξης: Χριστιάνα Χαλκιοπούλου

Αρχισυντάκτης: Ηλίας Παπανικολάου

Προϊστάμενος πολιτικού ρεπορτάζ: Πέτρος Μποτσαράκος

Προϊστάμενος αθλητικού ρεπορτάζ: Θόδωρος Ζαρμακούπης

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top