«Προδοσία»: Ο Τουγρούλ σκοτώνει μπροστά στα μάτια του Αρίφ... την κόρη του!

Συγκλονιστικές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο, στις 18:40

«Προδοσία»: Ο Τουγρούλ σκοτώνει μπροστά στα μάτια του Αρίφ... την κόρη του!

Ο Το​υγρούλ ανακοινώνει στον Αρίφ ότι η Σεχέρ είναι κόρη του. Ο Αρίφ, που τόσο καιρό δεν γνώριζε την ύπαρξη της κόρης του, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Ωστόσο το σχέδιο του Τουγρούλ δεν είναι να ξα��ασμίξει πατέρα με κόρη αλλά ακριβώς το αντίθετο, να τους χωρίσει για πάντα. Μπροστά στα μάτια της Τζεμιλέ και του Αρίφ, ο Τουγρούλ σκοτώνει την κοπέλα.

Ο Αρίφ και η Τζεμιλέ δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν την τραγωδία. Η Τζεμιλέ καταρρέει ενώ ο Αρίφ κυνηγά τον Τουγρούλ, που το σκάει. Η κατάσταση των δυο ασθενών στην Αγγλία, της Ζεχρά και της Μπαχάρ, είναι πολύ καλή και έτσι ξεκινάνε τις διαδικασίες για την επιστροφή τους με μεγάλο ενθουσιασμό.

Η Ντενίζ και η Φιλίζ εξακολουθούν να …συγκρούονται για την προσοχή του Σονέρ. Η Μπαχάρ ζητάει από τον Ζιγιά να καλέσει τον Σονέρ και να τον ενημερώσει για τα καλά νέα της επιστροφής της. Ο Ζιγιά απρόθυμα καλεί τον Σονέρ αλλά το τηλέφωνο απαντά η Φιλίζ. Ο Ζιγιά είναι απογοητευμένος επειδή έχει καταλάβει πια πως έχει χάσει οριστικά την αγάπη της Μπαχάρ. Η Φιλίζ δεν αναφέρει τίποτα στον Σονέρ για την άφιξη της Μπαχάρ.

Το έντονο φλερτ της Φιλίζ προκαλεί αμηχανία στον Σονέρ. Η Καρολίν μαθαίνει για την επιστροφή της Ζεχρά και προσπαθεί να επηρεάσει αρνητικά τον Εκρέμ για τον Χακάν. Προσπαθεί να τον πείσει ότι ο Χακάν είναι ερωτευμένος μαζί της. Οι αμφιβολίες δοκιμάζουν τα αισθήματα του Εκρέμ…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top