«Προδοσία»: Ο Τουγρούλ σκοτώνει μπροστά στα μάτια του Αρίφ... την κόρη του!

Συγκλονιστικές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο, στις 18:40

Ο Το​υγρούλ ανακοινώνει στον Αρίφ ότι η Σεχέρ είναι κόρη του. Ο Αρίφ, που τόσο καιρό δεν γνώριζε την ύπαρξη της κόρης του, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Ωστόσο το σχέδιο του Τουγρούλ δεν είναι να ξα��ασμίξει πατέρα με κόρη αλλά ακριβώς το αντίθετο, να τους χωρίσει για πάντα. Μπροστά στα μάτια της Τζεμιλέ και του Αρίφ, ο Τουγρούλ σκοτώνει την κοπέλα.

Ο Αρίφ και η Τζεμιλέ δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν την τραγωδία. Η Τζεμιλέ καταρρέει ενώ ο Αρίφ κυνηγά τον Τουγρούλ, που το σκάει. Η κατάσταση των δυο ασθενών στην Αγγλία, της Ζεχρά και της Μπαχάρ, είναι πολύ καλή και έτσι ξεκινάνε τις διαδικασίες για την επιστροφή τους με μεγάλο ενθουσιασμό.

Η Ντενίζ και η Φιλίζ εξακολουθούν να …συγκρούονται για την προσοχή του Σονέρ. Η Μπαχάρ ζητάει από τον Ζιγιά να καλέσει τον Σονέρ και να τον ενημερώσει για τα καλά νέα της επιστροφής της. Ο Ζιγιά απρόθυμα καλεί τον Σονέρ αλλά το τηλέφωνο απαντά η Φιλίζ. Ο Ζιγιά είναι απογοητευμένος επειδή έχει καταλάβει πια πως έχει χάσει οριστικά την αγάπη της Μπαχάρ. Η Φιλίζ δεν αναφέρει τίποτα στον Σονέρ για την άφιξη της Μπαχάρ.

Το έντονο φλερτ της Φιλίζ προκαλεί αμηχανία στον Σονέρ. Η Καρολίν μαθαίνει για την επιστροφή της Ζεχρά και προσπαθεί να επηρεάσει αρνητικά τον Εκρέμ για τον Χακάν. Προσπαθεί να τον πείσει ότι ο Χακάν είναι ερωτευμένος μαζί της. Οι αμφιβολίες δοκιμάζουν τα αισθήματα του Εκρέμ…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top