Γρηγόρης Αρναούτογλου: ΕΞΗΓΕΙ γιατί δεν πήγαν στη βάφτιση του γιου του Ρέμος-Κανάκης

Έβαλε τα πράγματα στη θέση τους ο παρουσιαστής!

Γρηγόρης Αρναούτογλου: ΕΞΗΓΕΙ γιατί δεν πήγαν στη βάφτιση του γιου του Ρέμος-Κανάκης

Για τις ηχηρές απουσίες από τη βάφτιση του γιου του μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογ��ου, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, οι δυο καλοί του φίλοι, Αντώνης Ρέμος και Αντώνης Κανάκης δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στο μυστήριο που έγινε το Σάββατο 26 Ιουλίου στη Νάξο, σε ένα γραφικό εκκλησάκι έξω από την Χώρα, με νονούς δύο καλούς φίλους του ζευγαριού, την Ντία και τον Ανέστη, που δεν έχουν σχέση με την showbiz.

Αν και η απουσία τόσο του τραγουδιστή όσο και του παρουσιαστή προκάλεσαν αίσθηση ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε: «Μιλάτε για δύο ανθρώπους που είναι πραγματικά στα όρια της λέξης "αδελφός". Για τους λόγους τους δικούς τους, που δεν θέλω να τους εξηγήσω πραγματικά καθόλου, γιατί δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να απολογηθώ, δεν μπόρεσαν να έρθουν στη βάφτιση. Αλλά ήταν κοντά μου συνέχεια, με τηλεφωνήματα και συζητήσεις. Δεν μπορώ να απολογηθώ για τους αδελφούς μου, ούτε για τους φίλους μου. Ο Αντώνης Ρέμος στεναχωρήθηκε γιατί ήταν 20 λεπτά μακριά. Μέχρι και τελευταία στιγμή μέχρι και με ελικόπτερο προσπάθησε να έρθει, αλλά δεν τα κατάφερε δυστυχώς».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top