Τι απαντά ο Λευτέρης Ελευθερίου στα «πυρά» για το τελευταίο «Your Face Sounds Familiar»

Αρνητικές οι κριτικές για την «μεταμόρφωση» σε Μιχάλη Τζουγανάκη

Τι απαντά ο Λευτέρης Ελευθερίου στα «πυρά» για το τελευταίο «Your Face Sounds Familiar»

​Μέσω Facebook αποφάσισε να απαντήσει ο Λευτέρης Ελευθερίου στις αρνητικές κριτικές για την «μεταμόρφωσή» του σε Μιχάλη Τζουγανάκη στο πρόσφατο «Your Face Sounds Familiar»! Βέβαια, προτίμησε περισσότερο να εκθειάσει τον καλλιτέχνη, παρά να σχολιάσει την δική του εμφάνιση…

«Έγιναν και συζητήθηκαν πολλά γύρω από την τελευταία μεταμφίεσή μου και ομολογώ ότι και με τα αρνητικά συμφωνώ και κυρίως στην υπερβολή που κουβαλάω σκηνικά η οποία μπορεί να προκαλεί αποστροφή σε κάποιους θεατές», έγραψε ο ηθοποιός.

Αναφερόμενος στον καλλιτέχνη, ο Λευτέρης ανέφερε: «είναι για μένα το πιό τρανό παράδειγμα μεγαλειώδους καλλιτέχνη η ζωντανή απόδειξη της μαγείας της παραδοσιακής μουσικής όταν συναντιέται για να εκφραστεί από τα Σφακιανά γκρεμνά στα σταυροδρόμια όλων των μουσικών. Ο γητευτής των εγχόρδων έδωσε μια ακόμη διάσταση στο καταπληκτικό λαούτο. Ερμήνευσε μετέχοντας ψυχή και σώμα οποία μουσική επέλεξε να υπηρετήσει. Πυρά ζηλευτή επί σκηνής. Όμως όλα αυτά ακούγονται λόγια κοινότοπα. Η σημαντικότερη ίσως παρακαταθήκη στην ζωή μου είναι ότι στα χέρια μου εδώ και 2 χρόνια κρατάω ένα λαούτο προσπαθώντας να αφουγκραστώ την γλυκιά φωνή και τον απύθμενο πλούτο του συγκεκριμένου οργάνου που συντροφεύει ακόμα την λαϊκή μας παράδοση και η έμπνευσή μου είναι ο Μιχάλης Τζουγανάκης. Να τον έχει ο Θεός καλά. Ευχαριστώ τον γλυκό μου φίλο Νικόλαο Βενιέρη που με έβαλε να ακούσω πρώτη φορά».

Δείτε στο βίντεο την «μεταμόρφωση» του Λευτέρη σε Μιχάλη Τζουγανάκη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top