Πρόβες από σήμερα στην Eurovision - το πρόγραμμα της Ελλάδας

ΔΕΙΤΕ τα τραγούδια που διεκδικούν το φετινό τρόπαιο

​Αντίστροφα μετρά από σήμερα ο χρόνος για την φετινή Eurovision καθώς αρχίζουν οι πρόβες στο «B&W Hallerne» της Κοπεγχάγης! Η ελληνική αποστολή θα πετάξει για Δανία αύριο, Τρίτη, ενώ η πρώτη μας πρόβα θα γίνει την Τετάρτη.

Η πρεμιέρα στις πρόβες θα γίνει με τις χώρες που διαγωνίζονται στον α’ ημιτελικό της 6ης Μαΐου, με τον εκπρόσωπο της Αρμενίας, Aram, να είναι ο πρώτος καλλιτέχνης που θα πατήσει στη σκηνή.

Την ίδια ώρα, οι Freaky Fortune, o Riskykidd και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής θα ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για Δανία, όπου και θα καταφτάσουν την Τρίτη. Η πρώτη πρόβα του «Rise Up» θα γίνει την Τετάρτη, στις 16:30 (ώρα Ελλάδας) και θα έχει διάρκεια μισή ώρα, όπως και των υπόλοιπων χωρών.

Μετά το διάλλειμα λόγω Πρωτομαγιάς, οι πρόβες θα αρχίζουν ξανά την Παρασκευή, με τις χώρες να ανεβαίνουν στη σκηνή για 20 λεπτά, με βάση την σειρά εμφάνισης στον ημιτελικό.

Η δεύτερη πρόβα του «Rise Up» έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο, 3 Μαΐου, στις 19:20, ενώ την επομένη του α’ ημιτελικού και μία ημέρα πριν διαγωνιστεί, δηλαδή στις 7 Μαΐου, η Ελλάδα και όλοι οι αντίπαλοί της στον ημιτελικό θα κάνουν δύο πρόβες (η πρώτη dress rehearsal θα γίνει από τις 16:00 έως τις 18:30 και η δεύτερη από τις 22:00 μέχρι τα μεσάνυχτα).

Την Πέμπτη, 8 Μαΐου, λίγο πριν οι Freaky Fortune και ο Riskykidd ανέβουν στη σκηνή για να διεκδικήσουν ένα από τα δέκα εισιτήρια του τελικού της 10ης Μαΐου, θα γίνει η πρόβα τζενεράλε του ημιτελικού (16:00 – 18:00), ενώ ο διαγωνισμός θα αρχίσει στις 22:00 και θα ακολουθήσει η συνέντευξη Τύπου των χωρών που προκρίθηκαν, όπου και θα καθοριστεί η σειρά εμφάνισής τους στον τελικό!

Δείτε στα βίντεο τα τραγούδια που διαγωνίζονται σε κάθε ημιτελικό

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top