Ουπς! Η «ιστορική» γκάφα του Rolling Stone!

Ένα τατουάζ, μια γυμνή πλάτη και μια ιστορική... ανακρίβεια!

Ουπς! Η «ιστορική» γκάφα του Rolling Stone!

​Το εξώφυλλο του περιοδικού Rolling Stone κοσμεί γυμνή η Τζούλια Λούις Ντρέιφους, η διάσημη 53χρονη κωμικός, που έγινε γνωστή στην Ελλάδα από την τηλεοπτική σειρά «Christine», ενώ τώρα κάνει θραύση στην Αμερική ως αντιπρόεδρος της χώρας στο σίριαλ «Veep».

Με αφορμή το ρόλο της, την γυμνή της πλάτη στο εξώφυλλο….συμπληρώνει ένα τατουάζ, με ένα απόσπασμα από το Σύνταγμα της χώρας. Και σ’αυτό το σημείο... γίνεται η ιστορική γκάφα!

20140407-juliacover-x600-1396890093.jpg
Στο τέλος του αποσπάσματος υπάρχει η υπογραφή του Τζον Χάνκοκ, του προέδρου του αμερικανικού Κογκρέσου, ο οποίος έχει βάλει την υπογραφή του, στις 5 Ιουλίου του 1776 , όχι στο Σύνταγμα των ΗΠΑ, αλλά στη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας!

Στον τίτλο την αποκάλεσαν «Πρώτη κυρία της κωμωδίας» και μόλις διαπιστώθηκε το ιστορικό λάθος του περιοδικού, έβαλαν μέχρι και την κωμικό να δώσει εξηγήσεις!

«Κατάπληκτη» δήλωσε η ίδια μέσω twitter, ρίχνοντας την ευθύνη στον μάνατζέρ της. Από την άλλη, οι υπεύθυνοι του περιοδικού προσπάθησαν να τα μπαλώσουν λέγοντας ότι η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας είχε χαραχτεί την άλλη πλευρά της πλάτης, κάτι που δεν φαινόταν στη φωτογραφία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top