Μην χάσετε απόψε στο STAR το θρίλερ «Τα παιδιά των ανθρώπων»!

Με τους Κλάιβ Όουεν, Τζούλιαν Μουρ, Μάικλ Κέιν

Μην χάσετε απόψε στο STAR το θρίλερ «Τα παιδιά των ανθρώπων»!
Απόψε στις 21:00, μην χάσετε το ​θρίλερ «Τα παιδιά των ανθρώπων», σε σκηνοθεσία του Αλφόνσο Κουαρόν, με τους Κλάιβ Όουεν, Τζούλιαν Μουρ και Μάικλ Κέιν.
ΥΠΟΘΕΣΗ: Το 2027 ο κόσμος έχει βυθιστεί στην αναρχία καθώς η γονιμότητα των ανθρώπων έχει φτάσει σε μηδενικά επίπεδα από έναν ιό και αυτό έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην παγκόσμια ισορροπία. Ο νεαρότερος άνθρωπος του πλανήτη, πέφτει θύμα δολοφονίας στα δεκαοκτώ του και η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει προοπτική σταδιακής εξαφάνισης. Με φόντο ένα Λονδίνο που σπαράσσεται από τη βία, την εγκληματικότητα και τον πόλεμο αντιμαχόμενων εθνικιστικών φατριών, ένας απογοητευμένος πρώην ακτιβιστής, που έχει γίνει γραφειοκράτης αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τους δαίμονές του.
Προστατεύει την τελευταία ελπίδα για τη συνέχεια της ανθρωπότητας, μία έγκυο γυναίκα που θα γίνει αντικείμενο ερευνών από τους επιστήμονες....
Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Βρετανίδας συγγραφέως Φ. Ντ Τζέιμς. Η πρώτη που «εκτίμησε» το βιβλίο της Φ. Ντ. Τζέιμς ήταν η παραγωγός Χίλαρι Σορ και χρειάστηκε να περάσουν εννέα ολόκληρα χρόνια για να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη.

Ήταν υποψήφια για 3 Όσκαρ (φωτογραφίας, μοντάζ, διασκευασμένου σεναρίου).

Στο 63ο Φεστιβάλ Βενετίας κέρδισε βραβείο φωτογραφίας (ο διευθυντής φωτογραφίας της ταινίας, Εμάνουελ Λουμπέσκι κέρδισε το Βραβείο Οsella Τεχνικής Συνεισφοράς).

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top