Ποιά celebrity πήγε με... πατερίτσες στο «Your Face Sounds Familiar»;

Οι πρώτες δηλώσεις των συμμετεχόντων στο σόου

Ποιά celebrity πήγε με... πατερίτσες στο «Your Face Sounds Familiar»;

Όλα τα έχει ο «μπαχτσές» στον νέο κύκλο του «Your Face Sounds Familiar» και στις πρώτες δηλώσεις των συμμετεχόντων είδαμε την εγκυμονούσα Μπέττυ Μαγγίρα, αλλά και την τραυματισμένη Σοφία Κουρτίδου, που πήγε στο σ��ούντιο με πατερίτσες!

Χαρούμενοι για την συμμετοχή τους, αλλά και... άγνοια για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες και την σύνθεση της κριτικής επιτροπής δήλωσαν οι Μπέττυ Μαγγίρα, Σοφία Κουρτίδου, Σοφία Βόσσου και Γιάννης Σαββιδάκης, που μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Μελέτησέ Το» έξω από τα στούντιο του σόου.

Μπέττυ Μαγγίρα: «είπα “ναι” γιατί αγαπώ την δουλειά μου και μου είχε λείψει η τηλεόραση. Ήταν δύσκολη απόφαση γιατί περιμένω το μωρό... Το “familiar” είναι πιο κοντά στο στοιχείο μου απ' ότι το "just the 2 of us"».

Σοφία Κουρτίδου: «είναι τελευταία τάση της μόδας η πατερίτσα! Την έκανε η Lady Gaga τάση και είμαι από τους πρώτους που την ακολουθούν! Είχα έναν μικρό τραυματισμό, αλλά όλα είναι εντάξει. Στο πρώτο live θα είμαι μια χαρά!».

Σοφία Βόσσου: «από πέρυσι ήθελα να είμαι στο σόου, γιατί μου αρέσουν οι μεταμφιέσεις και οι μιμήσεις... Θέλω να αποφύγω να μιμηθώ ανθρώπους που δεν μπορώ να τους κάνω και αν τους κάνω θα τους γελοιοποιήσω. Για παράδειγμα, δεν μπορώ να κάνω έναν άνθρωπο που χορεύει πάρα πολύ καλά. Έχω κίνηση, αλλά δεν μπορώ να κάνω τον Michael Jackson!».

Γιάννης Σαββιδάκης: «αυτή τη φορά πήρα εύκολα την απόφαση γιατί είναι μέσα στο πεδίο μου, σε αυτό που ξέρω να κάνω από μικρό παιδί, να κάνω πλάκα και να σατιρίζω τον εαυτό μου και άλλους και να τραγουδάω. Εννοείται, θα κάνω ακόμα και την γυναίκα αν χρειαστεί!».

Δείτε στο βίντεο όλα όσα δήλωσαν οι συμμετέχοντες στο σόου!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top