Νέα κόντρα στη show biz: Ο Μουτσινάς αποκάλεσε την Μ. Ασλανίδου «βοηθό της Δ. Βανδή»

Τι του απαντά η τραγουδίστρια;

Νέα κόντρα στη show biz: Ο Μουτσινάς αποκάλεσε την Μ. Ασλανίδου «βοηθό της Δ. Βανδή»

Με την Μ. Ασλανίδου βρήκε να τα βάλει ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του ΝΙΚ Ο ΚΛΟΚ κάνοντας σχόλια που το λιγότερο ήταν αγενή και υποτιμητικά.

«Στο The Voice μας είπαν ότι θα υπάρχουν τέσσερις coaches. Εγώ είδα τον Α. Ρέμο, ένας coach, την Δ. Βανδή, δύο coach, τον Μιχάλη από τους Stavento, τρεις coach και την βοηθό της Βανδή», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Σαν να μην έφτανε αυτό μας ενημέρωσε με ύφος ειρωνικό ότι δεν ακούει τα τραγούδια της, παρά μόνο τυχαία και αναρωτήθηκε τι το ήθελε και πήγε στο The Voice.

«Δεν είναι ότι δεν της πηγαίνει, αλλά δεν το θέλει και η ίδια. Φαίνεται αυτό. Είναι σαν να μας ζητάει συγγνώμη που πήγε σ’ αυτό το παιχνίδι. Σαν να ντρέπεται τους παίκτες, σαν να τους λέει “συγγνώμη που τραγουδάω χειρότερα από εσένα, αλλά σε θέλω πάρα πολύ στην ομάδα μου», είπε.

Βέβαια δεν είναι τυχαίο, ότι ο Μουτσινάς βρήκε να στάξει το φαρμάκι του στην Μελίνα Ασλανίδου, που γενικά είναι χαμηλών τόνων και δεν της αρέσουν οι κόντρες και οι τσακωμοί. Πού να τολμήσει να πει κάτι τέτοιο για τον Αντώνη Ρέμο ή τη Δέσποινα Βανδή; Μετά δε θα έβρισκε μέρος να κρυφτεί.

Πάντως η Μελίνα Ασλανίδου, μιλώντας στην εκπομπή «Μελέτησέ το», δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στην κόντρα που ξεκίνησε ο Μουτσινάς.

«Ας είναι καλά, δεν έχω να απαντήσω τίποτα σ’ αυτά που είπε. Να’ μαστε γεροί και δυνατοί», είπε η τραγουδίστρια, αν και από το περιβάλλον της αφήνουν να διαρρεύσει ότι όσο να’ ναι δεν της άρεσαν και πολύ τα σχόλια του παρουσιαστή.

Δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top