Το σχόλιο για τη Φαίη Σκορδά που άφησε την Ε. Μενεγάκη με το στόμα ανοιχτό!

Δεν ήξερε που να κρυφτεί η παρουσιάστρια

Το σχόλιο για τη Φαίη Σκορδά που άφησε την Ε. Μενεγάκη με το στόμα ανοιχτό!

Crash test στην Φαίη Σκορδά και την Τζένη Μπαλατσινού έκαναν σήμερα στην εκπομπή της Ελένης και αυτό γιατί ακούγεται πολύ έντονα ότι τελικά η Τζένη θα βρεθεί στο πλευρό του συζύγου της στο πρωινό του Mega.

Πού να’ ξερε όμως η Ελένη Μενεγάκη ότι η συνεργάτιδά της Ελιάνα Χρυσικοπούλου θα άνοιγε το στοματάκι της και με τον… «διακριτικό» όπως πάντα τρόπο της θα την εξέθετε ανεπανόρθωτα;

«Την Τζένη αν την αφήσεις ελεύθερη μπορεί να είναι καλύτερη από τον Πέτρο. Αναφορικά στο πώς μιλάει, στον λόγο της, στο πόσο ενημερωμένη είναι, στα θέματά της, έχει class. Αν την βάλεις δίπλα με τη Φαίη έχει κάποια σημαντικά προτερήματα. Καταρχήν είναι πάρα πολύ όμορφη. Η Φαίη έχει πολύ ωραίο σώμα, έχει τέλεια πόδια, αλλά δεν θα την έβλεπα ως φωτομοντέλο», είπε η Ελιάνα και η Ελένη έμεινε με το στόμα ανοιχτό.

Δεν πίστευε στ’ αυτιά της καλέ η γυναίκα και νόμιζε ότι της κάνουν πλάκα.

«Δηλαδή η Φαίη δεν είναι όμορφη; Δεν θα μπορούσε να είναι μοντέλο; Παιδιά έχω μείνει άφωνη. Πέφτω από την καρέκλα, έφυγαν και τα τακούνια μου», είπε η Ελένη όταν συνήλθε από το σοκ, αλλά η συνεργάτιδά της δεν κατάλαβε τίποτα. Εκεί να βγάλει την Φαίη… «μπάζο».

Κι ακόμα δεν αρχίσαμε έτσι;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top