Έτοιμοι για δυναμική πρεμιέρα Φ. Σεργουλόπουλος και Μ. Μπακοδήμου

Ξεκινούν τη Δευτέρα στις 14:45

Έτοιμοι για δυναμική πρεμιέρα Φ. Σεργουλόπουλος και Μ. Μπακοδήμου

Πρεμιέρα σε νέα ώρα κάνουν τη Δευτέρα στο Star ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου και όπως δήλωσαν στο κεντρικό δελτίο του καναλιού ανυπομονούν να ξεκινήσουν τη σεζόν.

Το «ΦΜ Live» επιστρέφει δυναμικά στους τηλεοπτικούς σας δέκτες καθημερινά στις 14:45 με όπλο του το αστείρευτο χιούμορ των παρουσιαστών του.

«Η σχέση μας με τους τηλεθεατές μας ήταν πάντα ίδια είτε κάναμε πρωινό, είτε κάναμε βραδινό, είτε απογευματινό. Έχουμε μια σχέση διαδραστική», είπε η Μαρία Μπακοδήμου, ενώ ο Φώτης έδωσε μια μικρή γεύση από το τι θα δούμε φέτος στην εκπομπή.

«Θα έχουμε περισσότερη κίνηση φέτος. Θα έχουμε περισσότερα παιχνίδια θα γίνονται διάφορα στο πλατό που είναι άκρως ανανεωμένο και θα συνεχίσουμε και τις φάρσες», είπε.

Όσο για το πώς βλέπουν την τηλεόραση είπαν:

«Φέτος η τηλεόραση έχει αποκτήσει ένα ενδιαφέρον γιατί πέρσι ήταν σε νάρκωση. Έγινε χαμός το καλοκαίρι. Αλλάζουν κανάλια προφίλ, κόσμος πάει, έρχεται, έχει πολύ ενδιαφέρον όλο αυτό. Η εκπομπή μας στηρίζεται στο τι γίνεται στην τηλεόραση. Πέρσι που δεν γινόταν τίποτα, είχαμε αναγκαστεί πολλές φορές να βρίσκουμε υλικό μέσα από το ίντερνετ», είπαν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top