«Η ταφόπλακα των “Βασιλιάδων” έπεσε με τον θάνατο του Τόμας»

Τι λέει για το τέλος της σειράς ο πρωταγωνιστής Πάνος Βλάχος

«Η ταφόπλακα των “Βασιλιάδων” έπεσε με τον θάνατο του Τόμας»

Για το τέλος της σειράς «Οι Βασιλιάδες» ξεσπά σε συνέντευξή του ένας εκ των πρωταγωνιστών της, ο Πάνος Βλάχος, επισημαίνοντας παράλληλα πως ο θάνατος του Τόμας Πρωτόπαπα ήταν ένας λόγος για τον οποίο η σειρά δεν έπρεπε να συνεχιστεί!

«Πολύ κρίμα για τον Τόμας. Και αυτός είναι ένας πολύ βασικός λόγος που ό,τι και να γινόταν στη συνέχεια με τους “Βασιλιάδες”, η σειρά αυτή είχε τελειώσει. Η ταφόπλακα των “Βασιλιάδων” έπεσε με τον θάνατο του Τόμας. Ήταν ένας κακός οιωνός...», αναφέρει ο νεαρός ηθοποιός.

Ο Πάνος παραδέχεται πως δεν έκανε στενή παρέα με τον αδικοχαμένο συμπρωταγωνιστή του, ωστόσο, δεν έχει συνειδητοποιήσει τον θάνατό του: «ήταν κάτι που με στιγμά��ισε. Ήταν πολύ άδικο. Αναθεώρησα τι είναι αυτό που μετράει στη ζωή και είναι κρίμα που πρέπει να συμβεί κάτι τέτοιο για να το συνειδητοποιήσεις».

«Οι “Βασιλιάδες” τελείωσαν! Ήταν ένα εξαιρετικό σήριαλ, το χαντάκωσαν, δεν μας πλήρωσαν, δεν πειράζει, πάμε γι’ άλλα», αναφέρει στη συνέντευξή του ο Πάνος και ξεσπά: «το σήριαλ αυτό έγινε με μια εταιρεία παραγωγής που οφείλει τα δεδουλευμένα πάρα πολλών μηνών -σχεδόν όλης της σεζόν- στους ηθοποιούς και ορισμένα στους τεχνικούς. Η εταιρεία αυτή έκλεισε και είμαστε σε δικαστική διαμάχη. Μας πέταξαν στο δρόμο!».

Όσο για τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για επιστροφή της στην TV;
«Τώρα έρχεται μια νέα εταιρεία παραγωγής και μας λέει ότι θέλει να κάνει τους "Βασιλιάδες 2" με κάποιους όρους. "Δέχεστε ή δεν δέχεστε;". Δεν δεχόμαστε, άρα δεν γίνονται οι "Βασιλιάδες 2"», συνεχίζει ο Πάνος και προσθέτει: «δεν είμαστε ζώα! Θέλουμε να πιστεύουμε ότι είμαστε καλλιτέχνες, άσχετα αν αυτό που κάνουμε είναι μικρό ή μεγάλο... Το "δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού", αυτό αποφάσισε το καστ των “Βασιλιάδων”».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top