Θα τρομάξετε αν δείτε τι έκανε η εγγονή του Νίκου Μαστοράκη στο…Ηollywood!

«Πήρε» φωτιά κυριολεκτικά- Εκατομμύρια χτυπήματα στο Youtube

Θα τρομάξετε αν δείτε τι έκανε η εγγονή του Νίκου Μαστοράκη στο…Ηollywood!

Όπως σας είχαμε γράψει στο star.gr, μια κοπέλα είχε πάρει φωτιά πέφτοντας πάνω στα κεριά, την ώρα που χόρευε τον αισθησιακό χορό twerking!

Το βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου και συγκέντρωσε πάνω από 9.000.000 κλικ ήταν μια καλοστημένη φάρσα από την εγγονή του… Νίκου Μαστοράκη!!

Η Daphne Avalon, κασκαντέρ στο επάγγελμα, εμφανίστηκε στο «Late night show» του Jimmy Kimmel και μαζί αποκάλυψαν πως η ιδέα ήταν δική τους και… πέτυχε!

Η όμορφη κοπέλα είναι κόρη της Ισαβέλλας Μαστοράκη και του πασίγνωστου ηθοποιού, Brian Thompson που τον έχουμε δει στη σειρά «X Files», το «Star Trek», το «Baywatch», το «Mortal Combat» και πολλές ακόμα ταινίες.

da.jpg
εσπρεσσο.jpg
Πώς αντέδρασε ο παππούς της, όταν είδε το βίντεο με τη… φλεγόμενη Daphne; Ο Νίκος Μαστοράκης μιλώντας στην εφημερίδα Espresso είπε: «Γέλασα πολύ, γιατί ήμουν σίγουρος ότι η Δάφνη το έκανε σαν stunt κανονικό, με όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας. Στην Αμερική τα stunds είναι επιστήμη. Ακόμα και γι' αυτό το μικρό που έκανε στον Jimmy Kimmel υπάρχει από πίσω χορογράφος, ο οποίος τη διδάσκει που θα πέσει και πως θα πέσει, το τραπέζι δεν είναι από γυαλί, αλλά από ζάχαρη, το πόδι της που έπιασε φωτιά είναι καλυμμένο με αμίαντο κι άλλα ασφαλή υλικά».

Θυμηθείτε τη φάρσα και χαμηλώστε την ένταση στον ήχο γιατί θα… κουφαθείτε!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top