Νέα καρφιά Μουτσινά για το «Πρωινό mou», με αφορμή την Ελισάβετ Σπανού!

«Τη στριμώξανε ανελέητα στη γωνία» είπε (video)

Νέα καρφιά εξαπέλυσε εναντίον του «Πρωινό mou» ο Νίκος Μουτσινάς, με αφορμή τη συνέντευξη που έκαναν οι συντελεστές της εκπ��μπής στην Ελισάβετ Σπανού, και τον καταιγισμό ερωτήσεων για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου:

«Ήθελε πολλή δύναμη για να το κάνει αυτό. Μπήκε σε μια διαδικασία να τη ρωτούν ασταμάτητα! Τη στριμώξανε στη γωνία και της έκαναν ανελέητα παρεμβάσεις!» είπε ο Νίκος Μουτσινάς για την υπομονή της τραγουδίστριας.

Στη συνέχεια, πέταξε και τις σποντίτσες του για την νυν του Δημήτρη Αλεξάνδρου, Τόνια Σωτηροπούλου, λέγοντας πως «δεν είναι παιδιά επώνυμη η Σωτηροπούλου! Έχουμε μπερδέψει το επώνυμες με το σε βλέπω συχνά κάπου!»

Και φυσικά, «τα έχωσε» και στον Αλεξάνδρου, τονίζοντας πως «ο σωστός άνδρας δεν φέρεται έτσι σε μια γυναίκα. Να την αφήνει να πιστεύει ότι είναι μαζί!»

Για να καταλήξει, πως και η Ελισάβετ Σπανού βρε παιδί μου, θα μπορούσε να αποφύγει να πάει στην εκπομπή μιας και δεν υπήρχε περίπτωση να μην την ρωτήσουν για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top