Ν.Χατζηνικολάου προς Α. Ντινόπουλο: «Λέει γελοιότητες, μαζέψτε τον!»

Άγρια κόντρα του γνωστού εκδότη με τον βουλευτή της ΝΔ

Ν.Χατζηνικολάου προς Α. Ντινόπουλο: «Λέει γελοιότητες, μαζέψτε τον!»

​Έξαλλος έγινε ο Νίκος Χατζηνικολάου με τον Αργύρη Ντινόπουλο, τονίζοντας ότι δεν περίμενε να ακούσει γελοιότητες από το στόμα ενός πρώην δημοσιογράφου και νυν βουλευτή της ΝΔ.

Αιτία η απρόκλητη επίθεση του Αργύρη Ντινόπουλου εναντίον της Real News, με αφορμή το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο στην τελυταία σύσκεψη των 3 πολιτικών αρχηγών συζητήθηκε το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Προκάλεσε εντύπωση τ’ ότι ο κ.Ντινόπουλος, αντί να αναφερθεί στη σημασία της ουσίας του δημοσιεύματος, -το οποίο σημειωτέον δεν έχει διαψευστεί- και κάνει το γύρο του διαδικτύου, προτίμησε να επιτεθεί στο Νίκο Χατζηνικολάου, επειδή η εφημερίδα του δημοσίευσε τις πληροφορίες!

Είπε ο βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ: «Γράφεται (το δημοσίευμα) απ’ αυτούς οι οποίοι πριν από 2-3 μήνες ήθελαν ν’ αρπάξουν τη συχνότητα του 902. Πρέπει να προστατεύσουμε τη δη��όσια τηλεόραση από προκλητικά δημοσιεύματα, τα οποία έχουν άλλους στόχους. Αυτό που επιζητούν είναι ν’ αρπάξουν κάποιο κανάλι». Ο κ.Ντινόπουλος έκανε επίσης λόγο «για κυρίους που έχει εκβράσει η τηλεόραση μετά την πολιτεία τους στο ΑLTER, όπου έπαιρναν ηγεμονικούς μισθούς».

Λίγη ώρα μετά, παρεμβαίνοντας στην ίδια εκπομπή, ο Νίκος Χατζηνικολάου χαρακτήρισε χυδαία την επίθεση που δέχτηκε και πρόσθεσε: «Θεωρώ θλιβερό ένας πρώην δημοσιογράφος να καθίσταται εκφοβιστής και λογοκριτής του Τύπου. Το δημοσίευμα είναι διασταυρωμένο και δεν έχει διαψευστεί. Σε ότι αφορά στον 902, δεν περίμενα ένας βουλευτής να λειτουργεί με βάση ανεπιβεβαίωτα κουτσομπολιά. Θεωρώ ότι ο βουλευτής δεν εκφράζει ούτε το ήθος, ούτε την ποιότητα της κοινοβουλευτικής του παράταξης, είναι σε εκτροπή κι ελπίζω να τον μαζέψουν» τόνισε ο εκδότης της Real News.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top