Επεισόδιο με την Νανά Καραγιάννη σε τηλεοπτική εκπομπή!

Γιατί εξοργίστηκε on air - τι λέει η ίδια για το περιστατικό

Επεισόδιο με την Νανά Καραγιάννη σε τηλεοπτική εκπομπή!

Έξαλλη κατά την διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής έγινε η Νανά Καραγιάννη, καθώς το βίντεο που πρόβαλλαν για εκείνη... ήταν παντελώς ανακριβές!

Η παρουσιάστρια, που δίνει την «μάχη» με τη νευρική ανορεξία, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Μαγκαζίνο» του κυπριακού σταθμού «Σίγμα».

Η συνέντευξη ξεκίνησε με χαμόγελα, τα οποία «πάγωσαν» όταν προβλήθηκε το βίντεο – αφιέρωμα των συνεργατών της εκπομπής για τη Νανά.

Με το γνωστό της μπρίο και ενώ οι παρουσιάστριες την άκουγαν άφωνες, η παρουσιάστρια έβαλε on air τα πράγματα στη θέση τους, λέγοντας πως με τον πρώτο της σύζυγο δεν χώρισε μετά από μήνες αλλά έπειτα από επτά χρόνια και ότι ουδέποτε μπήκε με το ζόρι σε κλινική για θεραπεία. Μάλιστα, όπως πρόσθεσε, οι πληροφορίες προέρχονταν από δημοσίευμα περιοδικού το οποίο η ίδια σκόπευε να μηνύσει, αλλά δεν το έκανε ποτέ!

Εκτός από το on air επεισόδιο, δημοσίευμα κυπριακή ιστοσελίδας υποστήριξε πως η Νανά «αρπάχτηκε» σε καφετέρια της Λευκωσίας λόγω της... αργής σύνδεσης στο Ίντερνετ, αλλά και επειδή δεν είχαν γαλλικό καφέ!

Σε επικοινωνία με την εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη», η παρουσιάστρια τόνισε πως δεν θέλησε να δώσει περισσότερη έκταση. Όπως διευκρίνισε, επεισόδιο σε καφετέρια δεν έγινε ποτέ, ενώ, για την τηλεοπτική εκπομπή, επισήμανε ότι το μόνο που έκανε ήταν να βάλει τα πράγματα στη θέση τους γιατί την ενοχλεί να λένε ανακρίβειες για εκείνη...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top