Α. Μπαρμπαρίγου: «Την κυρία Βέφα δεν την έχει φτάσει κανείς μας»

Έτοιμη να πει το «ναι» σε καθημερινή εκπομπή

Α. Μπαρμπαρίγου: «Την κυρία Βέφα δεν την έχει φτάσει κανείς μας»

Μπορεί τη Βέφα Αλεξιάδου να μην την βλέπουμε πλέον στην tv, όμως μια συνάδελφός της της βγάζει το καπέλο και αποκαλύπτει ότι είναι κατά κάποιο τρόπο το πρότυπό της. Ποια είναι αυτή; Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

«Η κα Αλεξιάδου ήταν η πρώτη διδάξασα, την εποχή που δεν υπήρχε κανείς. Η κυρία Βέφα ήταν κατηγορία από μόνη της και συνεχίζει να είναι κατηγορία από μόνη της. Ήταν η πρώτη που έκανε όλα αυτά γύρω από την κουζίνα. Νομίζω ότι κανείς μας δεν την έχει φτάσει ακόμη», είπε.

Η Αργυρώ αναφέρθηκε και στους διάσημους φίλους της, όπως είναι η Φαίη Σκορδά, ο Γιώργος Λιάγκας, η Ράνια Θρασκιά και ο σύζυγός της και αποκάλυψε ότι παρά το φορτωμένο της πρόγραμμα θα έλεγε ναι σε μια καθημερινή εκπομπή.

«Το καθημερινό είναι άλλο πράγμα. Είναι άμεση επαφή με τον κόσμο, είναι πολύ ωραίο και μου λείπει. Δεν έχω σκοπό να πω όχι αν μου γίνει πρόταση για καθημερινή εκπομπή», είπε.

Η γνωστή μαγείρισσα χαρακτήρισε τη συνεργασία της με τον Σπύρο Χαριτάτο και τον Γιώργο Καραμέρο ως μια από τις δυσκολότερες που έχει κάνει, ξεκαθάρισε όμως ότι δεν υπάρχει καμ��α κόντρα ανάμεσά τους.

«Δεν υπάρχει καμία κόντρα. Αν έγινε κάτι, έγινε, τελείωσε. Δεν έχουμε καμία κόντρα. Σάμπως έχουμε ειδωθεί και ποτέ από τότε; Δεν ξαναειδωθήκαμε», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top