ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ απάντηση του Πρετεντέρη στην επιστολή που του έστειλε ο ΣΥΡΙΖΑ

«Χρήζει κάλαθο αχρήστων. Είναι προσχηματική και κατασκευασμένη!»

Πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιάννη Πρετεντέρη και το ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την επιστολή που εστάλη στη διεύθυνση ειδήσεων από το κόμμα και η οποία αναφέρει τα εξής:

«Οι προσπάθειες του κ. Ι. Πρετεντέρη να ταυτίσει τον ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ με τη ναζιστική Χρυσή Αυγή, οι προσωπικές επιθέσεις του ίδιου δημοσιογράφου με αγοραίες εκφράσεις εναντίον του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, βουλευτών και στελεχών του, με αποκορύφωμα την τελευταία στοχοποίηση της βουλευτίνας Ζωής Κωνσταντοπούλου με αήθεις σεξιστικού τύπου χαρακτηρισμούς, μας αναγκάζει ��α διακόψουμε τη συμμετοχή εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ στην τηλεοπτική εκπομπή Ανατροπή. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ αρνείται να ακολουθήσει τον κ. Ι.Πρετεντέρη στη δημοσιογραφική του κατάντια.Η απάντησή μας στον εν λόγω "δημοσιογράφο" είναι μόνο η περιφρόνηση».

Την απάντηση του, έδωσε ο δημοσιογράφος στην έναρξη της εκπομπής του, εξηγώντας σ��ους τηλεθεατές τι ακριβώς έχει συμβεί:

«Κανονικά στην παρέμβαση θα βρισκόταν και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κύριος Νίκος Βούτσης, αλλά αντ΄αυτού το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, έστειλε στη διεύθυνση ειδήσεων του Mega, την ακόλουθη υβριστική επιστολή την οποία και διαβάζω μόνο για λόγους δημοκρατικής αγωγής» είπε και συνέχισε σε πολύ έντονο ύφος:

«Κανονικά, η επιστολή δε χρήζει απάντησης αλλά κάλαθο αχρήστων. Πρώτον γιατί οι αιτιάσεις που αναφέρει είναι ανυπόστατες και εντελώς κατασκευασμένες, υπάρχουν μόνο στο μυαλό του κυρίου που τις συνέταξε. Στα σχεδόν 30 χρόνια δημοσιογραφικής σταδιοδρομίας μου, δεν βρέθηκε ποτέ κανείς να με κατηγορήσει για επιθέσεις με αγοραίες εκφράσεις ή για αήθη σεξιστικού τύπου χαρακτηρι��μούς. Δεν το έκανα ποτέ και δεν θα το κάνω ποτέ, όσο και αν με προκαλέσουν.Δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα στον οποιονδήποτε να αμφισβητήσει την αξιοπρέπεια και τον επαγγελματισμό μου. Έχω ανεχτεί επιθέσεις, συκοφαντίες, ύβρεις, λιβέλους από τα δημοσιογραφικά όργανα που ελέγχει ο ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να απαντώ, με ανεξάντλητη ανοχή. Η επιστολή είναι απολύτως προσχηματική, κατασκευασμένη». Υποκρύπτει σκοπούς τους οποίους δε γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρει να μάθω».

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΗΝ ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top