Α. Κανάκης:«Ένα μεγάλο ευχαριστώ.Kάνω αυτή τη δουλειά 22 χρόνια και δεν το έχω ξαναζήσει αυτό!»

ΔΕΙΤΕ τι είπε ο παρουσιαστής μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ του στην εκπομπή

Α. Κανάκης:«Ένα μεγάλο ευχαριστώ.Kάνω αυτή τη δουλειά 22 χρόνια και δεν το έχω ξαναζήσει αυτό!»

Πρώτη ανάρτηση: 28/03/2013 00:30

Ο Αντώνης Κανάκης εμφανίστηκε πολύ συγκινημένος μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ του, Immersion της ActionAid.

«Έκλεψε» λίγο χρόνο από την εκπομπή του «Ράδιο Αρβύλα», όπως ο ίδιος είπε, για να εκφράσει τα όσα ένιωσε από την ανταπόκριση του κόσμου.

Με μια βαθιά ανάσα ανέφερε:

«Νιώθω την ανάγκη να τα πω δημοσίως. Έχω μεγάλη χαρά, εντάξει το καταλαβαίνετε. Για δυο λόγους. Ο πρώτος λόγος είναι η χαρά που έχουμε εμείς σαν άνθρωποι και μιλάω εκ μέρους όλης της ομάδας, είναι μια μορφή ηθικής ικανοποίησης. Το δουλεύουμε πέντε μήνες, υπό συνθήκες απίστευτες. Το δουλεύουμε με πάρα πολύ αγά��η και πάρα πολύ σκληρά και το γεγονός ότι εσείς οι τηλεθεατές διακρίνετε όλη αυτή τη κινηματογραφική λεπτομέρεια. Γιατί ήταν μια δουλειά σε ένα άλλο επίπεδο. Όχι τόσο τηλεοπτικό αλλά περισσότερο κινηματογραφικό. Το δεύτερο κομμάτι της χαράς που είναι πραγματικά σημαντικό είναι το πόσο πολύ έχει αγγίξει αυτό το ντοκιμαντέρ όλους σας.»

Όπως ο ίδιος είπε συγκινημένος, η ActionAid τον ενημέρωσε ότι αυτό που συνέβη σήμερα ήταν κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ: «Σαν όλη η χώρα να έσπευσε με κάποιον τρόπο, να συνεισφέρει στο έργο της ActionAid, να γίνουν άνθρωποι ανάδοχοι παιδιών, να κάνουν ότι μπορούν», πρόσθεσε.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ, κάνω αυτή τη δουλειά 22χρόνια και δεν το έχω ξαναζήσει αυτό!», είπε ο παρουσιαστής.

Να σημειωθεί ότι ο Αντώνης Κανάκης, στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ βρέθηκε σε ένα χωριό έξω από την πρωτεύουσα της Σιέρα Λεόνε και προέβαλλε τις άθλιες συνθήκες ζωής μικρών παιδιών.

Μάλιστα ανέφερε ότι την Κυριακή θα προβληθεί σε επανάληψη το ντοκιμαντέρ.

ΕΙΤΕ το βίντεο και τα όσα είπε...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top