ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ στο «Πρωινό mou» για το «κρεβάτι» της Αραβανή και του Βρεττού

Έξαλλος ο Ουγγαρέζος χτύπησε το χέρι στο τραπέζι-Έγινε… Ο ΠΑΝΙΚΟΣ (video)

Της κολάσεως έγινε στο «Πρωινό mou», με αφορμή τη σχέση Αραβανή-Βρεττού, και αν η Ευαγγελία, περνά καλύτερα με τον τραγουδιστή, ή αν περνούσε καλύτερα με την προηγούμενη σχέση της!

Η διαφωνία υπήρξε ανάμεσα σε Λιάγκα και Σταμάτη-Ουγγαρέζο, με τους δεύτερους να υποστηρίζουν πως η Ευαγγελία με τον Κώστα (πρώην) έλαμπε περισσότερο:

«Μετά τον Κώστα το χάος! Όλη η πιάτσα ξέρει πως ο πρώην της είναι ΤΟ παιδί» είπε η Σάσα, με το Λιάγκα να ανταπαντά:

«Το πότε μια γυναίκα περνάει καλύτερα με το φίλο/σύντροφο της, το ξέρει μόνο η ίδια, και όχι οι άλλοι!»

Εκεί ήταν που άρχισε να εκνευρίζεται ο Ουγγαρέζος, λέγοντας στο Λιάγκα:

«Υπάρχουν όμως και κάποια γεγονότα, που αν τα γνωρίζεις λες πως υπάρχει πρόβλημα αν δεν περνάει καλά. Αν της παρέχεις αμάξι, σκάφος, άλογο, αν δεν περνά καλά είναι δικό της πρόβλημα! Για τους παράγοντες μιλάω».

«Παιδιά είναι τρελό αυτό που λέτε τώρα! Μια γυναίκα θέλει ασφάλεια και σεξουαλική ικανοποίηση και αγάπη! Προφανώς επειδή είναι φίλος σας ο πρώην της, λέτε αυτά που λέτε! Ξέρετε δηλαδή πως την ικανοποιεί σεξουαλικά ο Βρεττός; Είστε απαράδεκτοι με αυτό που κάνετε! Δεν μπορείτε χωρίς να ξέρετε πως δεν περνά καθόλου καλά με αυτόν!» πέρασε στην αντεπίθεση ο Λιάγκας.

Ε… αυτό ήταν που έκανε έξαλλο τον Ουγγαρέζο, ο οποίος άρχισε να ωρύεται χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι και λέγοντας:

«Σταμάτα το τώρα αυτό! Δε�� είπα ότι δεν περνά καλά με το Βρεττό! Τσαντίζομαι τώρα! Λες κι έχω κάνα συμφέρον. Μην σου πω τι συμφέρον έχω!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top