Φαβορί για παρουσιάστρια βραδινού σόου η Βανδή!

Μάθε ποιός και για ποιά εκπομπή «πολιορκεί» την τραγουδίστρια

Φαβορί για παρουσιάστρια βραδινού σόου η Βανδή!

Στενό μαρκάρισμα για να παρουσιάσ��ι το νέο σόου του ΑΝΤ1 γίνεται στη Δέσποινα Βανδή, όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star!

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έκλεψε τις εντυπώσεις ως οικοδέσποινα του ελληνικού τελικού της Eurovision και το κανάλι του Αμαρουσίου την έχει στην κορυφή της λίστας για να παρουσιάσει ένα σόου με τραγούδι και μεταμορφώσεις.

Στο παρελθόν, το όνομα της Δέσποινας είχε ακουστεί για το «X Factor», ενώ ο ΑΝΤ1 έχει... «παράδοση» στο να βάζει τραγουδιστές σε ρόλο παρουσιαστή. Μάλιστα, εκτός από τον Σάκη Ρουβά που παρουσίασε το «Χ Factor», πρόταση για το «Master Chef» είχε δεχθεί ο Αντώνης Ρέμος!

Οι οκτώ διαγωνιζόμενοι θα καλούνται κάθε Κυριακή να μεταμορφώνονται ενώπιον των τηλεθεατών και της τετραμελούς κριτικής επιτροπής, στην οποία δεν αποκλείεται να δούμε τον Γιώργο Μαζωνάκη ή τον Αντώνη Ρέμο, καθώς η μία θέση θα καταληφθεί από τραγουδιστή. Μάλιστα, κάποιοι λένε πως η Δέσποινα μπορεί να εμφανιστεί ως κριτής, αν δεν «δέσει» η παρουσίαση του σόου!

Στο μεταξύ, τα ραντεβού διαδέχονται το ένα το άλλο, ωστόσο, τα στόματα παραμένουν κλειστά. Μεταξύ άλλων, στο στούντιο βρέθηκαν η Βικτώρια Χαλκίτη, η Τζένη Μπότση, η Νατάσσα Καλογρίδη και ο Χρήστος Σιμαρδάνης.

Δείτε το βίντεο του δελτίου ειδήσεων του Star με όλες τις λεπτομέρειες!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top