Το πρώτο μπάνιο του Λιάγκα και οι… βεντούζες της Γερμανού!

Δείτε την twitter-ο-κουβέντα των διασήμων

Το πρώτο μπάνιο του Λιάγκα και οι… βεντούζες της Γερμανού!

Μες στην τρελή χαρά ήταν σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας! Και πώς να μη είναι με τέτοιο ήλιο και σχετικά καλές για την εποχή θερμοκρασίες;

Ο παρουσιαστής του «Πρωινού μου» λοιπόν είπε να εκμεταλλευτεί στο έπακρον τέτοια ζεστή μέρα… Δεν αρκέστηκε σε ένα καφεδάκι ή ένα ουζάκι στην παραλία αλλά είπε να βουτήξει κιόλας!


liagas twitter.jpg

«Εκπληκτικός καιρός… ξαμοληθείτε» ήταν το πρώτο του tweet ενώ ακολούθησε ένα δεύτερο στο οποίο μας αποκάλυπτε πως βούτηξε στη θάλασσα. «Το πρώτο μπάνιο του 13 είναι γεγονός με απρόσμενα ζεστή θάλασσα. Ελλαδάρα».

«Μα γιατί έκανες μπάνιο χειμωνιάτικα; Έχασες στοίχημα; Φιλιά και στους τρεις σας» του έγραψε ο Τζώνυ Καλημέρης. «Γιατί είναι τέλεια και θυμίζει καλακαίρι… Φιλιά! Θα ρθουμε για φαγητό στο δικό σου μες στην βδομάδα» απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.

germanoy liagas.jpg

Στην κουβέντα μπήκε και η Ναταλία Γερμανού που παραξενεύτηκε πολύ με την τόλμη του Λιάγκα να βουτήξει μες στο καταχείμωνο! «Τη Δευτέρα μόνη η Φαίη το πρωί. Βεντούζες εσύ!» του έγραψε υπονοώντας πως ο παρουσιαστής θα κρυώσει και η Φαίη θα είναι μόνη της στην εκπομπή την Δευτέρας

Για δες tweet-οκουβέντα που προέκυψε από το μπάνιο του Λιάγκα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top