Κέλυ Σακάκου: «ξόδεψα πολλά για ρούχα στην τηλεόραση»

Πώς ανακάλυψε τον Μιχάλη Ασλάνη;

Κέλυ Σακάκου: «ξόδεψα πολλά για ρούχα στην τηλεόραση»

Το ότι οι παρουσιάστριες στα πρώτα χρόνια της ελληνικής TV ντύνονταν με δικά τους έξοδα και μπορούσαν να φορούν ακόμα και το ίδιο ρούχο συνεχώς, αποκάλυψε η Κέλυ Σακάκου, προσθέτοντας πως ήταν η πρώτη που φόρεσε στο γυαλί ρούχα του Μιχάλη Ασλάνη!

«Έχω να το λέω για το ντύσιμο. Ήταν με τα δικά μας χρήματα, δεν υπήρχαν στυλίστες και τα ρούχα ήταν δικά μας! Μπορο��σαμε να βγούμε με το ίδιο και μια ζωή, δεν μας έλεγε κανείς τίποτα. Εγώ, όμως, ήθελα να αλλάζω συνέχεια», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια στην εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη».

Όπως πρόσθεσε, ξόδεψε πολλά χρήματα στα ρούχα, ενώ υπήρχαν τηλεθεάτριες που της τηλεφωνούσαν και ζητούσαν να μάθουν από πού είχε αγοράσει τα κομμάτια που φορούσε.

«Είχα ανακαλύψει τότε, μικρό, τον Μιχάλη Ασλάνη! Μία φίλη μου μου είπε ότι είναι πολύ ταλαντούχος και πήγαμε στο ατελιέ του. Ήμουν η πρώτη που φόρεσε ρούχα του στην τηλεόραση», συνέχισε η Κέλυ Σακάκου, ενώ για τις τωρινές παρουσιάστριες δήλωσε πως είναι καλοντυμένες και υπάρχουν ταλαντούχοι στυλίστες που επιμελούνται την εμφάνισή τους!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top