Πως θα ονομάσει την κορούλα του ο Νίκος Χατζηνικολάου;

Τι δήλωσε για την αποχή του από την τηλεόραση

Πως θα ονομάσει την κορούλα του ο Νίκος Χατζηνικολάου;

​Στην πρεμιέρα της Μαρινέλλας στο θέατρο Παλλάς βρέθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου και μίλησε για το νέο μέλος της οικογένειας, την κορούλα του, το όνομα που θα της δώσουν και τη μεγάλη του αγάπη, την εφημερίδα.

«Η ζωή στο σπίτι είναι λίγο πιο ζόρικη με το νέο μέλος, γιατί έχει βραδινά ξυπνήματα. Μετά από τρεις γιους όμως την περίμενα την κόρη» είπε χαμογελαστός ο γνωστός δημοσιογράφος.

Όσο για τους τρεις γιους, είπε πως «τα έχουν βρει με την κόρη . Είναι πολύ ενθουσιασμένοι και την αντιμετωπίζουν σαν μια μικρή πριγκίπισσα».

Πως θα την ονομάσουν; «Ευαγγελία θα την πούμε. Είναι το όνομα της μαμάς μου. Θα τη φωνάζουμε Εύα» δήλωσε ο Χατζηνικολάου.

Πως νιώθει τώρα που απέχει από την τηλεόραση; Ο ίδιος υποστηρίζει πως «είμαι πλήρης με αυτά που κάνω. Ο δημοσιογράφος συνδέεται κυρίως με το χαρτί και δευτερευόντως με τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης. Με την εφημερίδα είναι παντρεμένος ο δημοσιογράφος. Ακολουθεί το ραδιόφωνο που είναι πιο θερμό μέσο και η ερωμένη του είναι η τηλεόραση, η οποία δεν μου λείπει ιδιαίτερα».

Όσο για τα ενημερωτικά προγράμματα, τονίζει ότι «δεν έχουν πιάσει τον παλμό της κοινωνίας».

Αυτό που εύχεται είν��ι ένας από τους τρεις γιους του να γίνει δημοσιογράφος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top