Για ποιον θα πάει η Ελένη Μενεγάκη στις φυλακές Κορυδαλλού;

Κάντε κλικ και διαβάστε την απάντηση

Για ποιον θα πάει η Ελένη Μενεγάκη στις φυλακές Κορυδαλλού;

Σε μια ακόμα προσωπική εξομολόγηση κατέληξε σήμερα η συνομιλία της Ελένης Μενεγάκη με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Εκεί λοιπόν που οι δυο τους μιλούσαν για την εμπειρία της Αργυρώς στις Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού, η Ελένη αποκάλυψε ότι έχει πάει και εκείνη εκεί και μάλιστα δύο φορές.

«Έχω πάει δύο φορές στις φυλακές. Μία φορά με τον Λάκη Λαζόπουλο που έκανε μια εκπομπή και άλλη μία φορά που είχα πάει με τον Πρωινό Καφέ, είχα πάει μόνη μου δηλαδή για να κάνω κάποιες συνεντεύξεις και να μιλήσω μέσα στις γυναικείες φυλακές με γυναίκες, κι εγώ είχα συγκλονιστεί», είπε η Ελενη.

Μάλιστα έδωσαν ραντεβού να πάνε και πάλι αυτή τη φορά μαζί με την Αργυρώ που θα τις επισκεφτεί ξανά για να τους κάνει σεμινάρια μαγειρικής.

«Να πάμε. Εγώ θέλω να έρθω και να μαγειρέψουμε μαζί. Όποτε το οργανώσεις πες μου και θα πάμε μαζί», υποσχέθηκε η Ελένη.

Όπως είπε, η επίσκεψη εκεί είναι μεγάλη εμπειρία και ότι κατάλαβε ότι ένα από τα μεγαλύτερα αγαθά στη ζωή μας είναι η ελευθερία μας.

«Μου έχει μείνει στη μνήμη μου αυτό που μου είπαν οι γυναίκες εκείνες. Ότι είναι πολύ εύκολο να βρεθείς πίσω από τα κάγκελα. Είναι πολύ λεπτή η γραμμή», είπε η Ελένη.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top