Οι Τούρκοι γυρνούν την πλάτη στα… τούρκικα σίριαλ!!!

Εμείς πήξαμε στα τούρκικα, κι εκείνοι τα βαρέθηκαν

Οι Τούρκοι γυρνούν την πλάτη στα… τούρκικα σίριαλ!!!
Μπορεί η ελληνική τηλεόραση να μιλάει πλέον… τουρκικά και οι τουρκικές σειρές να σαρώνουν όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλες χώρες, στην Τουρκία όμως, οι τηλεθεατές τους γυρνούν την πλάτη.

Φέτος η τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε με τον αστρονομικό αριθμό των 100 νέων σειρών μυθοπλασίας, οι 20 από τις οποίες αποσύρθηκαν άρον, άρον μετά από τις χαμηλές πτήσεις που έκαναν στους πίνακες μετρήσεων τηλεθέασης.

Μεγάλες και φιλόδοξες τηλεοπτικές παραγωγές, στις οποίες τα κανάλια είχαν επενδύσει πολλά «κόπηκαν» εν μία νυκτί , ενώ αναμένεται ότι ο αριθμός των σειρών που θα έχουν πρόωρο τέλος θα ξεπεράσουν τις 20.

Τηλεκριτικοί, παραγωγοί και στελέχη καναλιών συμφωνούν ότι εξαντλήθηκαν όλα τα θέματα και πλέον τα τουρκικά σίριαλ δεν προσφέρουν τίποτα καινούργιο, προκαλώντας πλήξη στους τηλεθεατές.

Οι υπεύθυνοι των τηλεοπτικών σταθμών έχουν βάλει τα κεφάλια μέσα και αναζητούν λύσεις, αφού ο τομέας παραγωγής σειρών μυθοπλασίας είναι εξαιρετικά σημαντικός για την τουρκική οικονομία.

Μόνο το 2011 έγινε εξαγωγή 100 τουρκικών σειρών που προσέφερε έσοδα πάνω από 60 εκατ. δολάρια!
Και μπορεί ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να τις αποκηρύσει, όμως αυτές προβάλλονται με μεγάλη επιτυχία όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά ακόμα και στην Ελβετία ή την Ιαπωνία.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top