Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης «μάγεψε» με τη φωνή του στο «Αλ Τσαντίρι Νιούζ»

ΔΕΙΤΕ την στιγμή τραγούδησαν όλοι μαζί!

Ο Μιχάλης  Χατζηγιάννης «μάγεψε» με τη φωνή του στο «Αλ Τσαντίρι Νιούζ»

Πρώτη ανάρτηση: 07/11/2012 00:22

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έκανε την εμφάνισή του στο «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» μετά το σατιρικό κομμάτι του Σάκη Μπουλά και του Γιάννη Ζουγανέλη.

Μάγεψε με τη μελωδική φωνή του και μαζί του παρασύρθηκαν και τραγούδησαν ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Σάκης Μπουλάς και ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Μάλιστα ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε και μια «πλακίτσα» στον κόσμο, ότι δεν βρίσκεται εκεί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Συγκεκριμένα είπε στους δυο ηθοποιούς: «Κακώς κάνατε και δεν ήρθε, γιατί όλος ο κόσμος περίμενε τον Χατζηγιάννη».

Τότε ο Γιάννης Ζουγανέλης με χιούμορ ρώτησε το κοινό: «Συγγνώμη θέλετε τον Χατζηγιάννη;» και τότε ο κόσμος φώναξε δυνατά με μια φωνή «ναιιιιι»!

Ξαφνικά βγήκε όμως ο τραγουδιστής και ο κόσμος ξέσπασε σε δυνατά χειροκροτήματα!

Και οι τρεις μαζί τραγούδησαν ένα καινούργιο τραγούδι, όπου τους στίχους τους έγραψε ο Σάκης Μπουλάς και την μουσική ο Μιχάλης Χατζηγιάννης!

Διασκέδασαν το κοινό του με τις φωνές τους και ο παρουσιαστής, ο οποίος είπε ότι πήγε και τους είδε στο μαγαζί που εμφανίζονται, τους ευχαρίστησε θερμά που δέχτηκαν την πρόσκληση ενώ καταχειροκροτήθηκαν από όλους όσοι βρέθηκαν εκεί και τους απήλαυσαν από κοντά!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top