Πρόεδρος ΕΔΟΕΑΠ: Εκτός της Βούλτεψη, μην έρθει άλλος βουλευτής της ΝΔ για φάρμακα!

Αφού ψήφισαν την τροπολογία, τους διαγράφω!

Έξαλλη είναι η Πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ, Ελένη Σπανοπούλου, με τους εννέα βουλευτές-δημοσιογράφους της Νέας Δημοκρατίας, που ψήφισαν την τροπολογία Στουρνάρα, για την ένταξη του Ταμείου των δημοσιογράφων στον ΕΟΠΥΥ.

Η πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM, τους προειδοποίησε να μην πάνε να ξαναπάρουν φάρμακα από το ταμείο, μιας και δεν ανήκουν πλέον σ΄αυτό! Εξαίρεση αποτελεί η Σοφία Βούλτεψη, η οποία ναι μεν υπερψήφισε την τροπολογία αλλά επιχειρηματολόγησε κατά της στον υπουργό Οικονομικών προσπαθώντας να τον πείσει να την αποσύρει.

«Υπάρχουν εννέα βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που είναι δημοσιογράφοι κι επέλεξαν τη γραμμή του κόμματος κι όχι την καταψήφιση των μέτρων. Επέλεξαν να ψηφίσουν την τροπολογία, δηλαδή τη διάλυση του ταμείου μας. Δικαίωμά τους, αλλά πλέον δεν ανήκουν στα ταμεία μας. Δεν θα ξαναέρθει να πάρει κανένας φάρμακα με απόδειξη. Μοναδική εξαίρεση η Σοφία Βούλτεψη, που έκα��ε προσπάθεια να πείσει τον κ. Στουρνάρα να αποσύρει την τροπολογία», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Σπανοπούλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top