Το απίστευτο ξέσπασμα ΑΠΛΗΡΩΤΗΣ δημοσιογράφου του ΠΑΣΟΚ

«Είμαι απλήρωτη από τον Ιούλιο»

Το απίστευτο ξέσπασμα ΑΠΛΗΡΩΤΗΣ δημοσιογράφου του ΠΑΣΟΚ

Εναντίον του ΠΑΣΟΚ και των στελεχών του εκείνων που προβληματίζονται τώρα για την ανασύσταση της Κεντροαριστεράς και της Σοσιαλδημοκρατίας τάσσεται με επιστολή της, δημοσιογράφος που εργαζόταν στο ΠΑΣΟΚ και τους τελευταίους μήνες παραμένει απλήρωτη.

«Εγώ ανήκω στην κατηγορία των μακροχρόνια απλήρωτων, ο τελευταίος μισθός που μου καταβλήθηκε στην ώρα του ήταν τον Σεπτέμβριο του 2011.

Έκτοτε πήρα :
- τον Δεκέμβριο του 2011, μισθό και δώρο, η καταβολή του δώρου και λίγο force κίνηση από την εργοδοσία , πάει αυτόφωρο όπως είναι γνωστό.
- στις 18 Μαρτίου του 2012 άλλαξε η διοίκηση της επιχείρησης . Αποδείχθηκε πιο αποτελεσματική από την προηγούμενη και χάριν μιας συγκεκριμένης ρύθμισης αποδέσμευσε μέρος της επιχορήγησης που λαμβάνει η επιχείρηση . Έτσι, εξοφλήθηκε το 2011 .

Εξωγενείς παράγοντες, δηλαδή οι διπλές εκλογές, Μάιο και Ιούνιο ανέτρεψαν σχεδιασμούς και δεσμεύσεις της εργοδοσίας για κανονική ροή της μισθοδοσίας .

Αντ΄ αυτού, κατά διαστήματα, η επιχείρηση – στης οποίας τα ταμεία η εισροή πόρων είναι εδώ και μήνες μηδενική – κατέβαλε στους περίπου 200 εργαζομένους, 500 ευρώ αδιακρίτως.

Το τελευταίο 500-άρικο κατεβλήθη στα μέσα Ιουλίου, στη θέση του επιδόματος αδείας», γράφει η δημοσιογράφος.

Όπως αποκαλύπτει ο… Γολγοθάς ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2011 όταν ο οικονομικός εισαγγελέας, κ. Πεπόνης μπλόκαρε τους λογαριασμούς του κόμματος.

Η δημοσιογράφος στην επιστολή της δε διστάζει αν επιτεθεί στους πολιτικούς που εμφανίζονται σήμερα να αγωνιούν για το μέλλον της Κεντροαριστεράς.

«Αφορμή και αιτία για να ζητήσω αυτή τη φιλοξενία είναι η ανάγκη μου να μοιραστώ με κάποιους, κάπως, έναν απίστευτο θυμό που με έχει καταλάβει, ιδίως το τελευταίο διάστημα.
Το διάστημα δηλαδή που οι μεγαλοπασόκοι εμφανίζονται αγωνιούντες και έτοιμοι, άλλος να ξαναστήσει την Κεντροαριστερά, άλλος την καταρρέουσα ελληνική Σοσιαλδημοκρατία, άλλος -πιο προχωρημένος αυτός –να επαινέσει τον κεντροδεξιό Σαμαρά και να δηλώσει διαθεσιμότητα προς ενίσχυσή του κι άλλος να διαφωτίσει ξένα κοινά για την ελληνική εμπειρία .
Θυμός μεγάλος με κατέλαβε για την ευκολία με την οποία μεγαλοπασόκοι κλείνουν τους λογαριασμούς τους με το ΠΑΣΟΚ που τους έδωσε χώρο πολιτικό, ιδεολογικό, τελικά υπαρξιακό», γράφει και περιγράφει με γλαφυρό τρόπο την κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ, αποκαλύπτοντας ότι η ΕΥΔΑΠ απειλεί να κόψει ακόμα και το νερό.

«Και ούτε που περνάει από το μυαλό τους πως όταν η ΕΥΔΑΠ απειλεί την Ιπποκράτους με διακοπή υδροδότησης, απειλεί, συμβολικά, την ίδια τους την πολιτική υπόσταση, το κύρος τους, αφού σαν χρεοκοπημένοι και κακοπληρωτήδες και αφερέγγυοι εργοδότες καταγράφονται στην αγορά και την πολιτική πιάτσα. Που, τελικά, την κοπάνησαν», γράφει .

Να μας επιτραπεί όμως ένα μικρό σχόλιο, με όλο το σεβασμό στη δύσκολη κατάσταση που έχει περιέλθει. Ο θυμός της είναι λιγάκι όψιμος, αφού τόσα χρόνια ήταν ικανοποιημένη από τον εργοδότη της. Αλλά είπαμε αν το… κακό δεν χτυπήσει την πόρτα σου δεν σε απασχολεί και πολύ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top