Χ. Λαμπίρη: «Με θλίβει η εικόνα της σημερινής τηλεόρασης»

«Αγωνιώ ακόμα για την πορεία των εκπομπών»

Χ. Λαμπίρη: «Με θλίβει η εικόνα της σημερινής τηλεόρασης»
Για την εικόνα της σημερινής τηλεόρασης, τις εκπομπές, αλλά και την κουμπάρα της Νανά Καραγιάννη μίλησε σε συνέντευξή της η Χριστίνα Λαμπίρη.

Μιλώντας για τα προγράμματα που της λείπουν από την τηλεόραση τώρα η παρουσιάστρια είπε:

«Μου λείπει το πρόγραμμα της τηλεόρασης, η πρωινή ζώνη, τα σίριαλ, τα σόου, οι καλές εκπομπές! Με θλίβει αφάνταστα η εικόνα της σημερινής τηλεόρασης. Κακά τα ψέματα, η τηλεόραση κίνη��ε αρκετό χρήμα και πιστεύω ότι τώρα, σ’ αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή της έπρεπε όλοι να βάλουμε πλάτη και να παράγουμε έργο», είπε.

Δεν έκρυψε μάλιστα ότι ακόμα έχει αγωνία για την πορεία των εκπομπών, παρά το γεγονός ότι δεν παρουσιάζει δική της εκπομπή.

«Ποιος σας είπε ότι δεν αγωνιώ ακόμα και τώρα για την πορεία των εκπομπών; Το πρώτο πράγμα που κάνω ακόμα και τώρα κάθε πρωί είναι να βλέπω την τηλεθέαση. Προφανώς δεν έχω το άγχος της άμεσης ευθύνης για την πορεία μιας εκπομπής, αλλά από την άλλη δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μόνον αν οι εκπομπές πάνε καλά υπάρχει περίπτωση να έχουμε όλοι μας δουλειά», είπε.

Η Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε όμως και για την κουμπάρα της, Νανά Καραγιάννη και τη μάχη που δίνει με την νευρική ανορεξία.

«Η Νανά είναι ένα εξαιρετικό παιδί, πολύ ευαίσθητο και στο πλευρό της έχει ανθρώπους που της έχουν σταθεί πολύ. Αν η έκθεση στα ΜΜΕ της δώσει τη δύναμη να βγει νικήτρια από τον δύσκολο αγώνα της, είμαι απολύτως σύμφωνη. Όλη η δύναμή της βρίσκεται στο μυαλό της. Όλα εξαρτώνται από εκείνη. Η ευχή μου είναι να τη δω κάποια στιγμή να μιλά και να δίνει συμβουλές σε παιδιά με το ίδιο πρόβλημα για το πώς θα το ξεπεράσουν, όπως το ξεπέρασε κι εκείνη», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top