Ραγδαίες εξελίξεις: Η Σιλά στρέφει το όπλο στον Αχμέτ Αγά!

Σε άσχημη κατάσταση η υγεία του Μποράν

Η είδηση της απόπειρας δολοφονίας του Μποράν κυριαρχεί στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας στην σειρά «Σιλά».

Το άγριο περιστατικό πέφτει σαν κεραυνός στην φυλή. Και ενώ όλοι υποψιάζονται ότι πίσω από το χτύπημα είναι ο Αχμέτ Αγάς, η Σιλά βιώνει τεράστια αγωνία και πόνο, αφού οι γιατροί την ενημερώνουν πώς τα πράγματα δεν είναι και τόσο αισιόδοξα για τον άντρα που αγαπάει.

Στο άκουσμα της είδησης για την άσχημη κατάσταση της υγείας του Μποράν η Σιλά καταρρέει, ενώ λίγο αργότερα χάνει τα λογικά της, όταν στο νοσοκομείο έ��χεται ο Αχμέτ Αγά. Βγάζει όπλο μπροστά στον κόσμο και είναι έτοιμη να πατήσει την σκανδάλη, όταν για καλή της τύχη επεμβαίνει ο πατέρας της και της παίρνει το όπλο από το χέρι.

Ο Μποράν εγχειρίζεται, όμως η κατάσταση του παραμένει κρίσιμη. Οι γιατροί ενημερώνουν την οικογένεια τους ότι πρέπει να μεταφερθεί σε μεγαλύτερο νοσοκομείο στην Κωνσταντινούπολη, ενώ την ίδια ώρα οι αστυνομικοί ξεκινούν εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό των δολοφόνων.

Πρώτοι ύποπτοι είναι ο Αχμέτ Αγάς και ο Ντιλαβέρ, οι οποίοι φυσικά αρνούνται όλες τις κατηγορίες. Έρευνες πραγματοποιούν και τα μέλη της φυλής, που προσπαθούν να βρουν τον άγνωστο σε αυτούς δολοφόνο.

Μοναδική χαρά της Σιλά το νέο σχολείο

Το μοναδικό πράγμα που δί��ει χαρά στην Σιλά είναι το νέο σχολείο, που ετοίμασαν μαζί με τον Μποράν. Καθημερινά βρίσκει ανακούφιση και παρηγοριά στα παιδιά του σχολείου και φυσικά μεταφέρει όλα τα ευχάριστα νέα στον Μποράν.

Παρόλο που εκείνος δεν μπορεί να την ακούσει, του λέει τα πάντα. Του περιγράφει τα νέα της και του εξομολογείται τον έρωτα της.

Εν τω μεταξύ, η αστυνομία συλλαμβάνει τον Αχμέτ Αγά, αφού όλα τα στοιχεία είναι εναντίον του.

Αίσιο τέλος και νέος σκόπελος για την Σιλά

Τελικά, ο Μποράν αρχίζει να συνέρχεται. Η Σιλά είναι ευτυχισμένη που βλέπει τον άνθρωπος της να γίνεται όλο και καλύτερα. Και… ξαφνικά η παρουσία μιας γυναίκας από τα παλιά στο νοσοκομείο ταράζει την Σιλά. Τι σχέση είχε με τον Μποράν και πώς θα επηρεάσει αυτό την σχέση του με την γυναίκα της ζωής του;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top