Με καλή διάθεση και με τη φροντίδα των φίλων της περνά η Νανά Καραγιάννη τις μέρες της!

Διαβάστε τις ευχές και τα σχόλια από την προσωπική της σελίδα στο facebook

Με καλή διάθεση και με τη φροντίδα των φίλων της περνά η Νανά Καραγιάννη τις μέρες της!

​Τις "λουλουδιαστές της Καλημέρες" έστειλε σήμερα το πρωί η Νανά Καραγιάννη από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Η ίδια φροντίζει να επικοινωνεί συχνά και να ενημερώνει τους φίλους της μέσω facebook, ευχαριστώντας τους για την συμπαράσταση που της δείχνουν. Παράλληλα, μοιράζεται μαζί τους την καθημερινότητα της στο νοσοκομείο.

Η παρουσία των φίλων της στο νοσοκομείο που την επισκέφτηκαν για να τη δουν και να την περιποιηθούν, την έκανε πολύ χαρούμενη! Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: "Οι καλοί μου φίλοι ήρθαν με super γλυκό κι όλα τα σύεργσ του Fringe Salon για να με κάνουν μια καλοχτενισμένη νοσηλευόμενη. Είμαι τόσο τυχερή για τους φίλους μου."
Παρ��λληλα, παραδέχτηκε σε κάποιο μήνυμα της πως ο φόβος της δεν έγκειται στο να μην πάρει κιλά αλλά κάπου αλλού, γράφοντας: "Όλα πάνε καλά, δεν με φοβίζουν τα κιλά, όπως λογικά αναφέρετε κάποιοι, άλλα με φοβίζουν εμένα και πάντα με φόβιζαν. Αυτό είναι το πρόβλημα.Ίσως κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσω ανοιχτά. Η Τατιάνα το φωτογράφισε λίγο το θέμα γιατί ξέρει την ιστορία μου."
Πολλά είναι τα μηνύματα που λαμβάνει από fans της, φίλους και γνωστούς που της στέλνουν τις καλύτερες ευχές τους για να γίνει γρήγορα καλά... η Νανούκα, που τόσο έχουν αγαπήσει!
Διαβάστε αναλυτικά τα μηνύματα με τις ευχές που της έστειλαν στο facebook αλλά και τις αναρτήσεις της ίδιας!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top