Μόνο στο star.gr: μπρα ντε φερ Θωμόπουλου - Λιάρου στην ΕΡΤ

Ποιες θέσεις διεκδικούν στο κρατικό κανάλι;

Ανάστατο είναι το ΠΑΣΟΚ λόγω των δημοσιογράφων Βασίλη Θωμόπουλου και Αντώνη Λιάρου, που διεκδικούν από μία θέση στην ΕΡΤ.

Από μερίδα του κόμματος, ο Βασίλης Θωμόπουλος προορίζεται για no2 του Αιμίλιου Λιάτσου, δηλαδή για την θέση του διευθυντή ειδήσεων.

Όμως, άλλη μερίδα του ΠΑΣΟΚ προωθεί τον Αντώνη Λιάρο -τον πάλαι ποτέ παρουσιαστή ειδήσεων του Mega και υποψήφιο βουλευτή του κόμματος στο υπόλοιπο Αττικής- ως σύμβουλο του προέδρου της ΕΡΤ, Νίκου Σίμου.

Εάν ο Αντώνης Λιάρος γίνει σύμβουλος, τότε είναι πιθανό να μην προχωρήσει η πρόσληψη Θωμόπουλου και να παραμείνει no2 στην κρατική τηλεόραση ο Στράτος Μπαλλής.

Αν, όμως, ο Βασίλης Θωμόπουλος γίνει no2, τότε ο Στράτος Μπαλλής, ο οποίος αρνείται να γίνει no3, θα επιστρέψει στο ρεπορτάζ στη ΝΕΤ, ενώ δεν αποκλείεται να «κατηφορίσει» προς Φάληρο.

Επειδή, πάντως, την χρόνια υποστήριξή του στο ΠΑΣΟΚ ο Αντώνης Λιάρος πρέπει να την εξαργυρώσει, ακόμα κι αν δεν γίνει σύμβουλος, μπορεί να καταλήξει με εκπομπή στο κρατικό κανάλι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top