Γιώργος Παπαδάκης: «ουφ, θα σκάσω σήμερα!»

Γιατί ζήτησε συγνώμη ο παρουσιαστής;

Κατά των υπευθύνων για το αλαλούμ στην υγεία ξέσπασε ο Γιώργος Παπαδάκης, που φιλοξένησε στην εκπομπή του ασφαλισμένο που αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα. «Δεν πρέπει να τα λύνει η τηλεόραση τα προβλήματα», είπε ο παρουσιαστής και ζήτησε συγνώμη που στο παρελθόν το έχει κάνει!

«Δεν είναι για να λύνει προσωπικά ζητήματα αυτή η εκπομπή και εγώ το σ��χαίνομαι! Κάποτε το έκανα και ζητάω συγνώμη που το έχω κάνει. Δεν πρέπει η τηλεόραση να λύνει τα προβλήματα! Τα προβλήματα πρέπει να τα λύνουν αυτοί που μας εκπροσωπούν», είπε ο παρουσιαστής.

Μάλιστα, όταν οι συνεργάτες του τον ρώτησαν αν ήθελε να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ, ο Γιώργος Παπαδάκης απάντησε: «δεν τον θέλω τηλεφωνικά! Να πάει εκεί! Ειδοποιήστε τον να πάει! Εγώ στο τηλέφωνο δεν τον θέλω. Τι να τον κάνω;».

«Ουφ! Θα σκάσω σήμερα! Και ξέρετε κάτι; Συγνώμη, αλλά μπορεί να υπάρχουν και προσωπικά ζητήματα που μπορεί να σε κάνουν να ανεβάσεις τους τόνους. Αυτό και τίποτα παραπάνω», κατέληξε ο παρουσιαστής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top