Flashback: Ελευθερία Ελευθερίου και Ήβη Αδάμου στο «X Factor»!

Κοριτσάκια στο talent show… σέξι κοπελάρες στην Eurovision

Flashback: Ελευθερία Ελευθερίου και Ήβη Αδάμου στο «X Factor»!
Επιμέλεια: Βαγγέλης Θεοδώρου

Δύο μελαχρινά κοριτσάκια που έκαναν δειλά δειλά την εμφάνισή τους στις τηλεοπτικές κάμερες ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου και η Ήβη Αδάμου πριν από τρία χρόνια, οπότε και τις γνωρίσαμε στο «X Factor»! Σήμερα, οι δύο τραγουδίστριες γοητεύουν το κοινό της Eurovision, τόσο με την φωνή, όσο και με την εμφάνισή τους!

Εν έτει 2009, λοιπόν, η Ελευθερία και η Ήβη ήταν δύο από τις διαγωνιζόμενες στο «X Factor» και, για την ακρίβεια, στην ομάδα των κοριτσιών 16 – 24 του Γιώργου Θεοφάνους.
Στο πρώτο live η σημερινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision τραγούδησε το «Δεν Μιλώ Για Μια Νύχτα Εγώ» της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και η εκπρόσωπος της Κύπρου το «Just Dance» της Lady Gaga.

Καμία από τις δύο κοπέλες δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό: η Ελευθερία αποχώρησε μετά από 5 lives και η Ήβη έπειτα από 12, ενώ -στην περίπτωση της δεύτερης- ακολούθησε «πόλεμος» μεταξύ της Sony Music και του Γιώργου Θεοφάνους, με την δισκογραφική εταιρεία να κατηγορεί τον κριτή.

Μετά το «X Factor» τα δύο κορίτσια συνεργάστηκαν επί πίστας και δισκογραφικά με γνωστά ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, όπως ο Σάκης Ρουβάς, ο Νίκος Βέρτης και η Stavento, αλλά και κυκλοφόρησαν τα πρώτα τους τραγούδια.

Κι αν στο talent show τις γνωρίσαμε… σεμνές και ταπεινές, οι σέξι εμφανίσεις τους στην Eurovision έχουν κάνει τους πάντες να τις ξεχωρίσουν τόσο για το ταλέντο τους, όσο και για την ομορφιά τους!
Άλλωστε, και οι δύο δέχθηκαν προτάσεις γάμου στο Αζερμπαϊτζάν – τυχαίο; Δεν νομίζω!!!


Δείτε το βίντεο και θυμηθείτε την πρώτη live εμφάνιση της Ελευθερίας και της Ήβης

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top