Τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια των «Κλεμμένων Ονείρων»;

Στενεύει ο κλοιός γύρω από τους απαγωγείς του Άρη

Τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια των «Κλεμμένων Ονείρων»;
Καταιγιστικές εξελίξεις αναμένονται στα «Κλεμμένα Όνειρα», με το τελευταίο επεισόδιο να κόβει κυριολεκτικά την ανάσα.

Ο Δημήτρης και η Βίκυ έρχονται πολύ κοντά και η παλιά φλόγα αναζωπυρώνεται. Βέβαια η Βίκυ φοβάται ότι κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί η ταυτότητά της, κάτι που δε θα αργήσει να συμβεί.

Και ο Κίμωνας όμως θα καταφέρει να προσεγγίσει ερωτικά την Αλεξάνδρα, αφού η σχέση της με τον Δημήτρη βρίσκεται σε τεντωμένο σχοινί και πολύ σύντομα θα έρθουν στο φως όλα όσα έχει κάνει πίσω από την πλάτη της.

Ο Άρης απελευθερώνεται από τους απαγωγείς του, όμως έχει αλλάξει εντελώς. Σε σημείο να ξεσπά στη Φαίη με αποτέλεσμα η κοπέλα να σκέφτεται σοβαρά ότι ίσως δε θα πρέπει να είναι πλέον μαζί.

Η αστυνομία πλησιάζει απειλητικά τους απαγωγείς του Άρη και τον Μαλτέζο χωρίς όμως να τους συλλαμβάνει κατά τη διάρκεια του πρώτου κύκλου του σίριαλ.

Ο Σταύρος έρχεται πάρα πολύ κοντά με τη Χρύσα, ανάβοντας φωτιές στη Βίκυ που θα αναγκαστεί να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια για τον πατέρα του.

Η Άννα τέλος νιώθει το κλοιό γύρω της να σφίγγει και έτσι αποφασίζει να φύγει στο εξωτερικό μαζί με τον Μπίλι, ο οποίος θα τη βοηθήσει να ξ��διαλύνει το τοπίο, όσον αφορά στη Βίκυ και στο νέο κύκλο θα είναι… λαλίστατος.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top