Ο Σ. Σούλης στη θέση του Χ. Φερεντίνου στο «Πρωινό ΑΝΤ1»;

Τι λέει ο ίδιος ο παρουσιαστής;

Όλο και πιο έντονα ακούγεται το όνομα του Σπύρου Σούλη ως αντικαταστάτη του Χρήστου Φερεντίνου στο Πρωινό ΑΝΤ1 του χρόνου και εκείνος δεν φαίνεται να το αποκλείει.

«Είναι πάρα πολύ νωρίς για να πούμε οτιδήποτε . Αυτές ε��ναι προτάσεις, είναι πράγματα που συζητάει το κανάλι. Είναι νωρίς να μιλήσουμε», είπε ο Σπύρος Σούλης στην κάμερα του STAR.

Και μπορεί ο ίδιος να μη θέλει να ανοίξει τα χαρτιά του, όμως οι δηλώσεις του αφήνουν να εννοηθεί ότι το όνομά του έχει πέσει στο τραπέζι. Και ο ίδιος πάντως είναι ανοιχτός στο πρωινό.

«Οποιοσδήποτε άνθρωπος με σκεφτεί για κάτι, ή συνεργάτης ή το αφεντικό μου, ή μου προτείνει κάτι, τον ευχαριστώ πάρα πολύ που με εμπιστεύεται», είπε.

Πάντως για το αν έχει γίνει κάποια κουβέντα, ο γνωστός διακοσμητής είναι σφίγγα.

«Δε θέλω να πω τίποτε άλλο αυτή τη στιγμή. Ποτέ ούτως ή άλλως δεν έλεγα, ούτε για τις συζητήσεις που έχουν γίνει, ούτε για τις συζητήσεις που δεν έχουν γίνει», τόνισε.

Ο ΑΝΤ1 πάλι φαίνεται να τον εμπιστεύεται και πολύ πιθανόν εκτός από την εκπομπή του που αλλάζει εντελώς σπίτια και ζωές, πολύ πιθανόν να τον δούμε και στο τιμόνι του πρωινού.

Την ίδια στιγμή τρεις γυναίκες κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα για το ποια θα αναλάβει την παρουσίαση του πρωινού του ΑΝΤ1 το καλοκαίρι. Και μπορεί το όνομα της Σταματίνας Τσιμτσιλή να ακούγεται έντονα, εκείνη όμως δε θέλει να αποκαλύψει τίποτα, αφού όλα είναι ρευστά.

Μόλις ξεκαθαρίσει το θολό πολιτικό τοπίο, τότε θα πάρουν φωτιά και τα τηλέφωνα και θα δούμε και ποια θα επικρατήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top