Σοβαρό πρόβλημα υγείας για την Βίκυ Χατζηβασιλείου

Αναγκάστηκε να διακόψει μέχρι και τα γυρίσματα της εκπομπής της

Σοβαρό πρόβλημα υγείας για την Βίκυ Χατζηβασιλείου

Πριν περίπου τρεις εβδομάδες, σας είχαμε γράψει από το star.gr για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε η Βίκυ Χατζηβασιλείου με τα μάτια της, καθώς προσβλήθηκε από αδενοϊο, με αποτέλεσμα να πάθει επιπεφυκίτιδα και να υποφέρει.

Όλο αυτό το διάστημα, η παρουσιάστρια έφαγε «πακέτο», καθώς αδυνατούσε να παρουσιάσει την εκπομπή της, με αποτέλεσμα να διακοπούν τα γυρίσματα για τα νέα της επεισόδια.

Πλέον, η ίδια είναι καλύτερα αλλά όπως λέει, «θέλω να πω στον κόσμο ότι πρέπει να προσέχει πάρα πολύ, να πλένει πάρα πολύ καλά τα χέρια του και να είναι σχολαστικός με αυτό το θέμα, γιατί κυκλοφορούν πάρα πολλοί αδενοϊοί από τους οποίους μπορεί να προκύψει μια πολύ σοβαρή μόλυνση στα μάτια».

Μιλώντας για την δική της περιπέτεια, εξήγησε πως «έτυχε να είμαι από τις περιπτώσεις που νόσησαν σοβαρά με πολύ φλεγμονή στα μάτια, τσούξιμο, φαγούρα, και πρήξιμο. Μέχρι και τα ζυγωματικά μου χαμηλά πρήστηκαν, και έχει πάρα πολύ πόνο. Είναι πάρα πολύ ενοχλητικό, και πρέπει να μείνεις σε σκοτεινό σπίτι όλο αυτό το διάστημα».

Ακόμα χειρότερο, πέρα από το εμφανισιακό, είναι πως μεταδίδεται πάρα πολύ εύκολα, με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να τρέμει μην κολλήσει την οικογένεια και τους συνεργάτες της:

«Είναι μεταδοτικό, και πολύ εύκολο να κολλήσεις ανθρώπους που συμβιώνεις μαζί, τον άντρα, τα παιδιά, τους φίλους σου και τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι. Το κατάφερα και δεν κόλλησε κανείς. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείς πετσέτα που ακουμπάνε άλλοι, και όπου έπιανα καθάριζα συνεχώς με το οινόπνευμα. Αλλάζεις μαξιλαροθήκη κάθε μέρα. Το καλύτερο είναι να σκουπίζεσαι με χαρτί κουζίνας».

Όσο για το τι μέλλει γενέσθαι με την εκπομπή της; Όπ��ς λέει «θα συνεχίσω τα γυρίσματα, θα φροντίσουμε να κάνουμε λίγο μακρινά πλάνα και δεν θα κάνω μακιγιάζ. Θα βάλω ένα κραγιόν και μια βλεφαρίδα ψεύτικη».

Τέλος, αποκάλυψε πως πιστεύει στο μάτι, και παρόλο που αυτή η χρονιά της μπήκε λίγο περίεργα, δεν το βάζει κάτω!

Κάντε κλικ και δείτε το video…


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top