George Clooney: «Λείπουν πολλά πράγματα από τη ζωή μου»

Θα ήθελε να γίνει πατέρας;

George Clooney: «Λείπουν πολλά πράγματα από τη ζωή μου»

Είναι ίσως ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες. Όμως ο George Clooney με το που ακούει γάμος φεύγει τρέχοντας. Το ίδιος του συμβαίνει και με τη λέξη πατρότητα.

Αγαπάει τα παιδιά, αλλά… από μακριά. Μάλιστα στην τελευταία του ταινία υποδύεται έναν πατέρα, όμως από ότι λέει μόνο στη μεγάλη οθόνη θα τον δούμε με αυτήν την ιδιότητα.

«Έχω υποδυθεί τον πατέρα αρκετές φορές στο παρελθόν. Δε νομίζω ότι πρέπει να κάνεις χρήση ηρωίνης για να παίξεις έναν ναρκομανή. Δεν κατεβαίνω για πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά μπορώ να υποδυθώ έναν υποψήφιο. Είχα αυτά τα κορίτσια όλη μέρα μαζί μου καιένιωθα σαν αν ήταν τα παιδιά μου, με τη διαφορά ότι τις αποχωριζόμουν στο τέλος της ημέρας και μου άρεσε πολύ για να πω την αλήθεια», είπε ο George Clooney στο περιοδικό Ok!

Ο γόης του Hollywood έκλεισε πλέον τα 50 και παραδέχεται ότι λείπουν πολλά πράγματα από τη ζωή του.

«Λείπουν πολλά από τη ζωή μου. Πρόκειται να υιοθετήσω ένα πλούσιο 21χρονο κορίτσι», είπε στο περιοδικό γελώντας.

Πάντως δε θέλει ούτε να μιζεριάζει, ούτε να φαίνεται αχάριστος.

«Είμαι από τους ανθρώπους εκείνους που δεν πρόκειται να παραπονεθεί για τη ζωή του και τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζει, αλλά αντίθετα νιώθω ευγνωμοσύνη για όσα έχω», δήλωσε.

Ο George Clooney δε διστάζει μάλιστα να δώσει τη δική του συμβουλή στους νέους ηθοποιούς:

«Προσπαθήστε να είστε όσο πιο τυχεροί γίνεται. Εκμεταλλευτείτε όποια ευκαιρία παρουσιάζεται, όσο μικρή κι αν είναι και θα τα καταφέρετε», τονίζει.

Σκοπεύει μάλιστα να είναι πολύ καιρό ακόμα μέσα στα πράγματα, από το πόστο του σκηνοθέτη βέβαια.

«Θα ήθελα να είμαι μέρος αυτής της δουλειάς για πολύ καιρό ακόμα. Έχω μια πολύ καλή ζωή. Θα ήθελα να ασχοληθώ περισσότερο με τη σκηνοθεσία γιατί όσο μεγαλώνουμε, τόσο λιγότεροι ρόλοι υπάρχουν», λέει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top