Μαζί για σούσι Ελένη - Ματέο

Η κοινή εμφάνιση που επιβεβαιώνει τις φήμες περί σχέσης

Μαζί για σούσι Ελένη - Ματέο

Μετά τα ούζα στη Νέα Μάκρη και τις κοινές διακοπές σε Άνδρο και Θεσσαλονίκη, Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος έκαναν ακόμα μία κοινή δημόσια εμφάνιση, αυτή τη φορά σε κοσμικό εστιατόριο των νοτίων προαστίων, επιβεβαιώνοντας την σχέση τους!

Την ώρα που οι φήμες δεν έχουν κοπάσει εδώ και 7 μήνες, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας - κληρονόμος της Misco δείχνουν να απολαμβάνουν την σχέση τους και να μην τους καίγεται καρφάκι για όσα ακούγονται και λέγονται. Άλλωστε, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά...

Στις φωτογρα��ίες που δημοσιεύει το περιοδικό «Hello», Ελένη και Ματέο απολαμβάνουν ένα ρομαντικό δείπνο σε εστιατόριο του Αστέρα Βουλιαγμένης, υπό το φως του φεγγαριού και με παρέα ένα φιλικό ζευγάρι.

Στο τραπέζι υπάρχει -τι άλλο;- σούσι, αγαπημένο φαγητό και των δύο.

Άλλωστε, για σούσι πήγαινε η ξανθιά παρουσιάστρια και με τον Γιάννη Λάτσιο στα Β.Π. μετά το διαζύγιο...

Τρυφεροί ο ένας με τον άλλον, Ελένη και Ματέο αδιαφορούν για τους γύρω τους, σιγοψιθυρίζουν και ανταλλάσουν ματιές όλο νόημα.

Αφού απόλαυσαν το φαγητό και την θέα του Αργοσαρωνικού, έφυγαν μαζί γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα, με τον Ματέο να οδηγεί το μαύρο τζιπ της Ελένης.

Έγκυρες πηγές αναφέρουν πως μόλις την προηγούμενη ημέρα η παρουσιάστρια ήταν στην Άχλα της Άνδρου με την κουμπάρα της Νατάσσα Θεοδωρίδου, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως Ελένη και Ματέο ζουν αυτές τις ημέρες τον έρωτά τους σε πολυτελές ξενοδοχείο της Ζακύνθου!

Δείτε το ρομαντικό δείπνο...


Πρώτη καταχώρηση: 28/07/2010 - 08.35

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top