Όλα έτοιμα για τον γάμο Νικόλαου - Τατιάνας

Στις 25 Αυγούστου στις Σπέτσες η βασιλική τελετή

Όλα έτοιμα για τον γάμο Νικόλαου - Τατιάνας

Στην τελική ευθεία είναι οι προετοιμασίες για τον VIP γάμο του Νικόλαου και της Τατιάνας που θα γίνει στις 25 Αυγούστου στις Σπέτσες. Τα πάντα έχουν ορισθεί όπως αρμόζει στο βασιλικό πρωτόκολλο, ενώ οι περισσότεροι από τους 350 γαλαζοαίματους καλεσμένους έχουν ανταποκριθεί θετικά στην πρόσκληση.

Το μυστήριο θα τελεστεί στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου, την μητρόπολη των Σπετσών.

Νωρίτερα, θα γίνει κοκτέιλ πάρτι υποδοχής στο ξενοδοχείο - μικρογραφία του Γκραν Οτέλ των Κανών «Ποσειδώνιο», όπου θα ετοιμαστεί η ��ύφη και στην σουίτα Grace θα περάσουν οι νεόνυμφοι την πρώτη νύχτα του γάμου.

Η Τατιάνα θα φορέσει το Diane Von Furstenberg νυφικό της, που θα είναι ολομέταξο, κεντημένο στο χέρι και θα έχει μια εντυπωσιακή ουρά και στη συνέχεια μία άμαξα με δύο λευκά άλογα θα την μεταφέρουν στην εκκλησία. Ο Νικόλαος θα φτάσει με το στολισμένο καΐκι της μητέρας του, «Αφρόεσσα».

Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι ο αδερφός του γαμπρού, Παύλος, ο αδερφός της νύφης, Μπόρις και ο Νάσος Θανόπουλος, καρδιακός φίλος του Νικόλαου που πρόσφατα τον πάντρεψε.

Οι βέρες θα είναι ολόχρυσες και έχουν χαραγμένα τα αρχικά του ζευγαριού και την ημερομηνία του γάμου, ενώ ο οίκος Kessaris θα επιμεληθεί επίσης τις ασημένιες μπομπονιέρες και τα στέφανα.

Το χρώμα που θα κυριαρχεί θα είναι το λευκό, με πρώτα λουλούδια στη λίστα τα τριαντάφυλλα. Μάλιστα, η Τατιάνα σκέφτεται να «σπάσει» την μονοτονία με ορισμένα άνθη στο χρώμα της σαμπάνιας.

Μετά τον γάμο θα ακολουθήσει δεξίωση με θέα την Σπετσοπούλα στο κτήμα Κούτση. Εκεί θα έχουν στρωθεί 35 ροτόντες των 10 ατόμων, ενώ στο κέντρο θα στηθεί μία κατασκευή που θα χρησιμεύσει ως πίστα αλλά και για να κόψει το ζευγάρι την 5όροφη τούρτα του.

Το γλέντι θα συνεχιστεί και την επόμενη μέρα, στο σπίτι του ζεύγους Κόβα στο Πόρτο Χέλι, όπου θα γίνει χαλαρό πάρτι - δείπνο.

Καλεσμένοι στον πριγκιπικό γάμο είναι μεταξύ άλλων οι βασιλικές οικογένειες της Ισπανίας, της Ιορδανίας, της Δανίας και της Σουηδίας, καθώς και 25 Έλληνες όπως οι Γιάννης Χανδρής, Κώστας Καίσαρης, Γιώργος Ντάβλας και Γιώργος Ηλιόπουλος.

Εκείνες της ημέρες οι Σπέτσες θα θυμίζουν φρούριο, καθώς, όπως δήλωσε στο περιοδικό «People» ο δήμαρχος Ευάγγελος Κονταξάκης, την τάξη θα τηρούν η αστυνομία, η δημοτική αστυνομία και απεσταλμένοι ασφαλείας από τις πρεσβείες των χωρών απ’ όπου προέρχονται οι VIP καλεσμένοι!

Φυσικά, ο γάμος αναμένεται να απασχολήσει και τα ξένα ΜΜΕ, με ανταποκριτές από μεγάλα κανάλια (όπως τα BBC, CNN, TV5 και TRT) να ετοιμάζουν βαλίτσες για Ελλάδα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top