Το χάος έφερε στην Ιταλία ο Τζόρτζ Κλούνεϊ

Πήγε να καταθέσει σε δίκη

Το χάος έφερε στην Ιταλία ο Τζόρτζ Κλούνεϊ

Τον πανικό έσπειρε στην Ιταλία ο Τζόρτζ Κλούνεϊ όταν κλήθηκε να καταθέσει στο δικαστήριο για μια υπόθεση απάτης εις βάρος του ονόματος του.


Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλυγουντ έφτασε σήμερα στο δικαστήριο του Μιλάνου εν μέσω φωτογράφων, φανατικών θαυμαστών αλλά και περίεργων ώστε να καταθέσει κατά τριών ανθρώπων που κατηγορούνται ότι χρησιμοποίησαν χωρίς την έγκριση του το όνομα του για να δημιουργήσουν έναν οίκο μόδας.


Ο Κλούνεϊ χρησιμοποίησε την βοηθητική είσοδο του δικαστηρίου, καταφέρνοντας μετά δυσκολίας να περάσει μέσα από το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί για να τον δει από κοντά. Ανάμεσα στους «περίεργους» ακόμα και οι ίδιοι οι υπάλληλοι του δικαστηρίου που παράτησαν τις δουλειές τους και βγήκαν από τα γραφεία τους για να τον δουν!


Ο δικαστής της υπόθεσης Πιέτρο Κατσιαλάντσα είχε ζητήσει να υπάρχουν επιπλέον αστυνομικές δυνάμεις έξω από το δικαστικό μέγαρο, ενώ απαγόρευσε στους φωτογράφους και στους κάμεραμεν να μπουν στη δικαστική αίθουσα.

Ο γοητευτικός ηθοποιός εμφανίστηκε στο δικαστήριο φορώντας μπλέ κοστούμι, παρά τον καύσωνα που πλήττει τις τελευταίες ημέρες την Ιταλία.


Όσο για τους τρείς κατηγορούμενους; Αντιμετωπίζουν κατηγορίες απάτης, πλαστογραφίας και κλεπταποδοχής επειδή δημιούργησαν μία σειρά ρούχων με το όνομα του χωρίς την άδεια του.


Το��λάχιστον αυτοί θα έχουν χρόνο να τον… «χορτάσουν» από κοντά αφού θα βρίσκονται στην ίδια δικαστική αίθουσα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top