Παντρεύονται Τσιρίλο - Ασημακοπούλου

Περιμένουν σύντομα το πρώτο τους παιδί

Παντρεύονται Τσιρίλο - Ασημακοπούλου

Τα σκαλιά του... δημαρχείου ετοιμάζονται να ανέβουν ο Μπρούνο Τσιρίλο και η Έλενα Ασημακοπούλου, αφού η γοητευτική ηθοποιός θα γεννήσει σε λίγους μήνες το πρώτο τους παιδάκι!

Όπως λένε οι πληροφορίες, το ζευγάρι θα ακολουθήσει την... πεπατημένη, με πολιτικό γάμο πριν τον ερχομό του παιδιού (πιθανότατα τον Οκτώβριο) και έπειτα «2 σε 1», με θρησκευτικό γάμο και βάφτιση.

Κάποιοι, μάλιστα, λένε πως Μπρούνο και Έλενα σχεδίαζαν να παντρευτούν αυτό το καλοκαίρι, αλλά τους πρόλαβε ο πελαργός! Η πρόταση, πάντως, έχει γίνει και, μάλιστα, μπροστά στους γονείς του ποδοσφαιριστή στη Νάπολη, κατά την διάρκεια ενός γεύματος για τα Χριστούγεννα.

Ο Ιταλός και η ηθοποιός γνωρίστηκαν το 2007, όταν ο Μπρούνο αγωνιζόταν στην ΑΕΚ. Το 2009 αναγκάστηκαν να υποστούν την απόσταση, μιας και ο ποδοσφαιριστής «μετακόμισε» σε ομάδα της χώρας του και μετέπειτα σε ισπανική, ενώ πλέον ζουν μόνιμα στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης.

Τον χειμώνα, η Έλενα έκανε το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη για τις σειρές στις οποίες έπαιζε («Πολυκατοικία» και «Ονειροπαγίδα»), ενώ ακύρωσε την συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη για τον «Μπακαλόγατο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top