Ξανά σε μοναστήρι η Ναταλία Λιονάκη

Επέστρεψε στο σπίτι της, αλλά επιθυμεί να ξαναφύγει

Ξανά σε μοναστήρι η Ναταλία Λιονάκη

Να επιστρέψει στον μοναχικό βίο φαίνεται να επιθυμεί η Ναταλία Λιονάκη, που προ μηνών επέστρεψε στο σπίτι της μετά τον π��ριπετειώδη εγκλεισμό της σε μονή της Κρήτης!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η όμορφη ηθοποιός δηλώνει έτοιμη να βάλει ξανά τα ράσα, αυτή τη φορά σε μοναστήρι στα Σπάτα, όπου εκκλησιάστηκε την Μεγάλη Εβδομάδα και επιλέγει για να προσευχηθεί τις περισσότερες Κυριακές.

Όλο το διάστημα από τότε που εγκατέλειψε την μονή στις Μοίρες, η Ναταλία μένει στο σπίτι της στο Παγκράτι, ενώ τόσο το ντύσιμο όσο και η συμπεριφορά της είναι συνυφασμένα με την μοναστική ζωή.

Η ηθοποιός φοράει συνήθως μαύρη φούστα, μαύρη μπλούζα και έχει τα μαλλιά μαζεμένα πίσω. Προσεύχεται καθημερινά, διαβάζει την Αγία Γραφή και αρνείται κάθε δραστηριότητα που σχετίζεται με τους επίγειους πειρασμούς.

Στο πλευρό της είναι πάντοτε η μητέρα της, Τζένη, με την οποία συζητά τις πνευματικές της ανησυχίες. Παράλληλα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ναταλία μιλάει συχνά με τον νέο της πνευματικό από την μονή στα Μεσόγεια, ενώ πολλές φορές επισκέπτεται μοναστήρια στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top