Στις Σπέτσες η βάπτιση του Αμπράμοβιτς junior!

Σε prive τελετή μακρία από τα φώτα της δημοσιότητας...

Στις Σπέτσες η βάπτιση του Αμπράμοβιτς junior!

Η αγάπη του Ρώσου μεγιστάνα, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, για την Ελλάδα είναι γνωστή. Κάθε χρόνο, άλλωστε, επιλέγει ένα από τα ελληνικά νησιά για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Φέτος, ο Ρώσος κροίσος αποφάσισε να δείξει την αδυναμία του με έναν ακόμα τρόπο... Θα βαφτίσει το γιο του στην Ελλάδα σε λίγες ημέρες!


Η τελετή, σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνει στην ιδιόκτητη έπαυλη του εφοπλιστή Νικόλα Λαιμού, με θέα τη Σπετσοπούλα και με άκρα μυστικότητα, καθώς ο Αμπράμοβιτς επιθυμεί να κρατήσει το γεγονός μακρ��ά από τον Τύπο.


Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς με την πανέμορφη σύζυγο του Νατάσα Ζούκοβα αποφάσισαν να δώσουν στο πρώτο τους μωρό τα ονόματα των δυο γονιών του, Άαρον - Αλεξάντερ.


Νονά θα είναι η Ευγενία Νιάρχου ενώ οι καλεσμένοι θα προέρχονται από την αφρόκρεμα του διεθνούς jet set, με την λίστα να περιλαμβάνει επιχειρηματίες, αθλητές και πολιτικές προσωπικότητες από όλο τον κόσμο.


Έτσι, λίγες μέρες μετά το γάμο του Νικόλαου και της Τατιάνας, οι Σπέτσες αναμένεται να πλημμυρίσουν και πάλι με λαμπερούς καλεσμένους, αν και ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς έχει δώσει εντολή να γίνουν όλα με χαμηλούς τόνους και διακριτικότητα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top